FOTO: Zavirite u novi kompleks najvećeg hrvatskog coworking centra za mlade

Autor: Poslovni.hr , 07. ožujak 2016. u 11:53
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Mudrinić je široj javnosti najpoznatiji osnivač četvrtog i najvećeg coworking prostora u Zagrebu zvanog HUB385.

Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandic obišao je kompleks najvćeg hrvatskog coworking centra za mlade IT-jevce "HUB385".

U razgledavanje i upoznavanje sa načinom rada proveli su ga osnivači Ivana Šoljan, Ivica Mudrinić i Ante Magzan.

Kako smo ranije pisali, na projektu koji otvara 2500 kvadrata vrhunski opremljenog poslovnog prostora na Trešnjevci startupima te mladim inovativnim poduzetnicima uz njega su članica Uprave IN2 grupe za razvoj poslovanja Ivana Šoljan i izvršni direktor glazbene nagrade Porin Ante Magzan. Svih troje zajedno su prvi put radili prije desetak godine u okviru HT-a na projektima ADSL-a i MAXtv-a. Odgovara mi povratak u Zagreb, gdje su mi prijatelji i djeca.

Bilo je zanimljivo raditi kao viši potpredsjednik globalno velike grupacije koja ima 230 tisuća zaposlenih i više od 60 milijardi eura godišnjeg prometa, ali sad je vrijeme za nešto novo , kaže Mudrinić. Sad je, ističe, pravi trenutak za stvaranje platforme na kojoj startupi mogu raditi globalno, a velike tvrtke sudjelovati u inovacijama koje stvara ta nova zajednica. Kaže da su projekt financirali sami osnivači zajedno s investicijskim fondom Proficio i njegovim direktorom Gavinom Susmanom.

Komentirajte prvi

New Report

Close