FOTO: Vlasniku Intergradnje zapaljena dva automobila ispred obiteljske kuće u Solinu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 21. prosinac 2016. u 10:27
Foto: Miranda Cikotić / Pixsell

Požar na automobilima u Hektorovićevoj ulici dojavljen je vatrogascima u 23,13 sati, nakon čega su na mjesto događaja izašli pripadnici DVD-a Solin i Vranjic.

Dva automobila,  Porsche i CLK Mercedes, zapaljeni su u utorak nešto poslije 23 sata u Solinu, doznaje se u srijedu ujutro od policije i vatrogasaca.

 Požar na automobilima u Hektorovićevoj ulici dojavljen je vatrogascima u 23,13 sati, nakon čega su na mjesto događaja izašli pripadnici DVD-a Solin i Vranjic.

Kako neslužbeno doznaje portal Solin Live, automobili su u vlasništvu Nikole Markovića, poduzetnika i vlasnika Intergradnje iz Solina.
 
 S vatrom se borilo osam vatrogasaca s tri vozila, a ugašen je oko ponoći. Nakon gašenja vatre, solinski policajci osiguravali su mjesto događaja sve do jutros, kada bi policija trebala obaviti očevid. Pretpostavlja se da će materijalna šteta biti velika.
 
 Neslužbeno se doznaje kako policija traga za dva počinitelja, koje je navodno netko vidio pored automobila netom prije nego su požari izbili.
 

 Ova godina svakako će ostati zapamćena po trendu paljenja automobila na širem splitskom području, a za neke od njih policija još uvijek obavlja kriminalističko istraživanje, tragajući za počiniteljem ili više njih.

 Sredinom travnja tako su u Splitu zapaljena tri parkirana automobila, čije su vlasnice bile žene. Prošlog mjeseca su u samo tri dana zapaljena tri vozila, među kojima i kombi, dok je u Omišu zapaljen automobil 26-godišnjeg nagrađivanog policajca.

Komentirajte prvi

New Report

Close