FOTO: Valamar predstavio novi i inovativni koncept za koji se nadaju da će postati novi standard u hrvatskom turizmu

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2017. u 13:46
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Htjeli smo proširiti ponudu za naše goste i povećati kvalitetu, ali i omogućiti plasman lokalnih proizvoda u turizam jer time gostima pružamo autentično lokalno iskustvo i doprinosimo razvoju lokalne zajednice, istaknuo je predsjednik Uprave Valamar Rivijere Željko Kukurin.

U kamping ljetovalištu Lanterna 4* u Poreču svečano je predstavljena Piazza, jedinstveni koncept kojim Valamar Riviera postavlja nove standarde u hrvatskom turizmu.

Piazza je atraktivan spoj restorana, barova i trgovina koje nude birane proizvode lokalnih proizvođača i OPG-ova. U njoj se odvijaju i zabavni programi, koncerti i druga događanja, a najmlađima je stalno na raspolaganju i dječje igralište. Svaki grad uz more ima svoju pjacu, a od sada se na Piazzi može uživati i u ovom vrhunski uređenom kamping ljetovalištu. Piazza je jedinstven i prepoznatljiv ambijent u kojem se zrcali imidž kampa i destinacije u kojoj se nalazi.

„Kao vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, Valamar smatra svojom dužnošću pridonositi razvoju turizma ne samo investicijama u kapacitete, nego i novim uslugama. Piazza je naš inovativan servisni koncept kojim podižemo kvalitetu kamping ponude i iskustva gostiju. Htjeli smo proširiti ponudu za naše goste i povećati kvalitetu, ali i omogućiti plasman lokalnih proizvoda u turizam jer time gostima pružamo autentično lokalno iskustvo i doprinosimo razvoju lokalne zajednice”, istaknuo je na svečanosti otvorenja predsjednik Uprave Valamar Rivijere Željko Kukurin.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Meni je to izvrsna ideja …. jako originalno i za pohvalu.

Pjaca a ne Piazza… Zar bi za 50 godina trebali svi biti uniformirani i bezlični?

New Report

Close