FOTO: U Zagrebu sinoć noćas izgorjelo osam automobila

Foto: Robert Anić / Pixsell Foto: Robert Anić / Pixsell

O požaru se oglasio i gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Na pet lokacija tijekom noći i jutra u metropoli intervenirali su zagrebački vatrogasci jer je pod nerazjašnjenim okolnostima gorjelo čak osam automobila, pišu 24 sata.

Tri automobila izgorjela su u Veslačkoj ulici oko 4 sati ujutro. Stanari Veslačke pričaju jutros kako je sve krenulo još nešto iza 1 sat ujutro, ali da nitko ništa nije čuo. Jedan od stanara rekao je i kako je njegov automobil bio poliven, ali da mu nije ništa. Dodaje da je na taxi vozilu bio otvoren i rezervoar te da je auto bio poliven, ali je brzo ugašen.

Nekoliko automobila je gorjelo i na Kajfešovom brijegu oko 3 u noći na četvrtak. Policijskim očevidom će se utvrditi okolnosti, a sumnjaju da su slučajevi povezani.

- Danas, između 3 i 4 sata, rano ujutro, na tri lokacije i to na području Črnomerca u Ulici Kajfešov brijeg te Gradišćanskoj ulici kao i na Trnju u Veslačkoj ulici, na zasad neutvrđen način izbio je požar na nekoliko vozila - kažu iz policije i dodaju da ozlijeđenih u niti jednom od navedena tri događaja nije bilo. Policijski službenici su na mjestima događaja.   

Komentari (1)
  • ivan0003
    ivan0003 11:05 14.11.2019.

    Sinoć noćas hahaha

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve