FOTO: Tvrtka Green&more predstavila nove proizvode i nove okuse

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Suosnivačica i direktorica Ivana Stavljenić istaknula je da je tvrtka ove godine proslavila deset godina brenda Liquid Sun, predstavila novu liniju, ostvarila poticaje iz fondova Europske unije, otvorila izvozna tržišta i preselila se u novi pogon.

Tvrtka Green&more, specijalizirana u proizvodnji prirodnih i ekološki certificiranih dodataka prehrani, predstavila je nove linije proizvoda i prestižnih certifikata, čime je potvrdila izvrsnost i beskompromisnu kvalitetu.

Riječ je o liniji Green & More i nova tri okusa – pistacio s limunom, borovnica, kakao s narančom – pakirana u reciklažnoj ambalaži, pomno izbalansirane recepture i mješavine organskog voća aktiviranih oraščića i začina, kao kvalitetan izvor proteina i enzima.

Suosnivačica i direktorica Ivana Stavljenić istaknula je da je tvrtka ove godine proslavila deset godina brenda Liquid Sun, predstavila novu liniju, ostvarila poticaje iz fondova Europske unije, otvorila izvozna tržišta i preselila se u novi pogon. Danas broji 21 proizvod, a za prvi kvartal 2019. najavljeno je šest novih.

Komentari (3)
 • DonJuan
  DonJuan 5:26 7.12.2018.

  I lisce mlade zelene pšenice koju melju u prah.

  Ima tu još proizvoda, al kad im gledaš sajt sve vrvi od ekologije, zdravlja i nutricionizma, a tek onda shvatiš o čemu se radi. Potrošači odmah moraju znati na čemu je baziran proizvod, a ne citati besmislene traktate o zdravlju i finoći.

  Prodaju “kremirani” med od bagrema… cream accacia honey… krekere i kolačiće. Veganska stvari.

 • DonJuan
  DonJuan 5:12 7.12.2018.

  Vodu…. ccc

  Kladim se da je bolja ona iz špine… i mineralnija.

 • ozapa
  ozapa 14:46 6.12.2018.

  Odličan članak :) Nigdje nije rečeno što ova tvrtka uopće proizvodi. Glavno da se spomene BIO, EKO, ORGANIC pa da određene grupe potrošača totalno izgube razum.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!