FOTO: Stanovnici uskoro dobijaju parking pločice za 1 sat besplatnog parkiranja u gradu

Autor: Poslovni.hr , 30. siječanj 2018. u 16:18
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Tvrtka će biti vođena tako da građani osjete da je upravljanje parkinzima prešlo iz ruku koncesionara u nadležnost gradske tvrtke.

Uskoro se uvode parkirne pločice za stanovnike Opatije kojom će imati sat vremena besplatnog parkiranja bilo gdje na području grada, sto je prvi takav slučaj u Hrvatskoj.

Još je u rujnu prošle godine direktor gradske tvrtke Opatija 21 Igor Štok najavio je da će po isteku ugovora o koncesiji preuzimanje upravljanja gradskim javnim parkirnim površinama preuzeti tvrtka kojoj je na čelu, prema odluci koju je donio osnivač tvrtke, Grad Opatija. Koncesija inače istječe 10. ožujka 2018. godine, naveo je tada Štok.

Kako je pisao portal Fiuman.hr, tvrtka će biti vođena tako da građani Opatije osjete da je upravljanje parkinzima prešlo iz ruku koncesionara u nadležnost gradske tvrtke, višekratno je naglasio novinarima Štok.

Tako će se građanima omogućiti jedan sat besplatnog parkiranja dnevno na javnim parkinzima na području Opatije, jer će sustav naplate imati tu mogućnost realizacije, pri čemu će Opatija biti prvi grad u Hrvatskoj, istakao je Štok,  koji će svojim građanima omogućiti besplatno parkiranje sat vremena dnevno.

Komentirajte prvi

New Report

Close