FOTO: Smijenili direktora koji je sam sebi isplatio milijun kuna bonusa

Foto: Damir Špehar / Pixsell Foto: Damir Špehar / Pixsell

Jozinovića će na mjestu direktora zamijeniti pravnik Mladen Ružman.

Izvanredna skupština društva Piškornica jednoglasno je donijela odluku o smjeni Uprave na čelu s Mladenom Jozinovićem, direktorom regionalnog centra za gospodarenje otpadom, koji si je isplatio više od milijun kuna bonusa i naknada.

Kako pišu 24 sata, koprivničko-križevački župan Darko Koren na konferenciji za medije rekao je kako će tijekom sljedećeg tjedna, nakon izvješća revizora, biti odlučeno koliki iznos će smijenjeni Jozinović morati vratiti.  

Jozinovića će na mjestu direktora zamijeniti pravnik Mladen Ružman. Na pitanje novinara Koren je rekao da su sve donešene odluke donijete jednoglasno. Dodao je kako je za sljedeći tjedan sazvana redovita sjednica Skupštine društva Piškornica te da se ide u pravcu razdvajanja uprava tvrtke i njezine tvrtke kćeri no naglasio je da će Ružman za sada biti Uprava i jednog i drugog društva jer ona moraju funkcionirati. 

Komentari (3)
 • hasenfefer
  hasenfefer 23:48 20.11.2017.

  A jel dobio otpremninu? Sve po zakonu.

 • Kirin
  Kirin 22:35 20.11.2017.

  Uhljeb godine! Da su ga pustili još koju godinu evo nama novog Kradana!

 • bugs
  bugs 22:17 20.11.2017.

  Ma lako sta su ga smjenili, nego jesu mu oduzeli bonus?? Mogu i ja biti tako direktor pa si isplatim koji milion, pa nek me smjene :))

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!