FOTO: Proglašen najbolji trgovac i proizvođač: Evo tko su dobitnici

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Ante Raspudić, predsjednik uprave Meteor grupe istaknuo je pak kako je priznanje za proizvođača godine velika obveza da Labud nastavi putem kojim je krenuo 2015. godine.

Drogerijski lanac dm osvojio je priznanje za najboljeg trgovca godine, a Labud Meteor grupe za najboljeg proizvođača na sinoćnjoj Zlatnoj košarici 2017., koju je organizirao Ja Trgovac, specijalizirani magazin za maloprodaju i FMCG industriju. Dm-drogerie markt drugu je godinu i društveno najodgovornija kompanija, s prepoznatim odnosom prema svojim zaposlenicima, potrošačima i zajednici u kojoj posluju, proizvod godine je jabukovača Stari Lisac Heinekena, najbolji mali trgovac Tehno-Ron, a tehnološki dobavljač godine Login.

Iz dm-a su prilikom dodjele nagrada kazali kako je dobivena nagrada prvenstveno nagrada za njihove djelatnike u trgovinama koji su s kupcima svaki dan.

Ante Raspudić, predsjednik uprave Meteor grupe istaknuo je pak kako je priznanje za proizvođača godine velika obveza da Labud nastavi putem kojim je krenuo 2015. godine, a kad se to spoji s poštovanjem prema potrošačima uspjeh ne može izostati, piše Večernji list..

Goran Pavlović, glavni urednik Ja Trgovca kazao je kako je od premijernog izdanja nagrade Zlatna košarica prošlo nešto više od godine dana, tijekom kojih se mnogo toga promijenilo na tržištu robom široke potrošnje. Svjedočili smo ponajvećoj akviziciji u povijesti hrvatske maloprodaje kada je Spar preuzeo poslovanje Bille na hrvatskom tržištu, rastu maloprodajnog prometa u trgovinama već 32 mjeseca za redom te eskalaciji dužničke krize u Agrokoru za koju u ovome trenutku nitko ne može znati kako će završiti.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!