FOTO: Predsjednica Republike obišla pogone tvornice cipela ‘Borovo’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. siječanj 2018. u 12:54
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Kazala je kako svojim posjetom “Borovu” želi dati podršku poticanju domaće proizvodnje i otvaranja novih radnih mjesta u Borovu, Vukovaru i cijeloj Slavoniji, Baranji i Srijemu.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, koja u ponedjeljak boravi u Vukovarsko-srijemskoj županiji, posjetila je tvornicu "Borovo", gdje je u pratnji predsjednice uprave Gordane Odor obišla pogone, posebice razgledavši borovske čizme "žute zenge", koje je nosila i u prošlogodišnjoj vukovarskoj koloni sjećanja 18. studenoga, a koje su nosili branitelji Vukovara u obrani toga grada 1991. godine.

"Drago mi je da je nakon kolone sjećanja jako puno ljudi u zemlji i inozemstvu prepoznalo vrijednost i kvalitetu proizvodnje 'Borova'", kazala je Kolinda Grabar Kitarović nakon kratkog sastanka s predsjednicom Uprave Borova Gordanom Odor.

Također je kazala kako svojim posjetom "Borovu" želi dati podršku poticanju domaće proizvodnje i otvaranja novih radnih mjesta u Borovu, Vukovaru i cijeloj Slavoniji, Baranji i Srijemu.

Rekla je i kako će poslijepodne u Iloku upriličit prijem u povodu obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i završetka procesa mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja te kako očekuje da će se prijemu odazvati većina veleposlanika akreditiranih u Zagrebu.

Na pitanje novinara što očekuje od skorašnjeg posjeta BiH, odgovorila je kako u prvom redu očekuje pomak u bilateralnim odnosima.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Jesu li joj spakirali u ceker koji par cipela …onak , za po doma?

unatoč dobroj vinskoj godini u Iloku predsjednica otkrila patvorena vina s puno nečega dodanog;

eeee sada je dosta, lupila je predsjednca Ko Linda stolom o šaku, dosta nam je biti kao ta glupaa Švicarska, mijenjamo smjer, sada ćemo težiti da budemo Poljska i uvedemo vojvodstva, pa logićno je, poslije tolikog iseljavanja jedino su nam još polja ostala u Slavoniji, a vojvoda Vojo se ionako poduži niz godina već nudi da zavlada tim prostranstvima
KOLINDA U ILOKU: ‘Hrvatskoj je potrebna decentralizacija, poljski model s vojvodstvima je dobar primjer’

očekujem da će se svi uzvanici u Iloku pojaviti u “žutim zengama”, kako bi se bar na trenutak na ručku osjećali kao izgladnjeli, napaćeni branitelji 1991

New Report

Close