FOTO: Ponovno se otvara pop-up brijačnica uređena u stilu 50-ih

Autor: Poslovni.hr , 05. studeni 2015. u 12:49
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Radno vrijeme brijačnice bit će od ponedjeljka do petka od 17 do 23 sata, subotom od 10 do 12 te od 20 do 23 sata

Oživljavanje tradicionalnih druženja u brijačnici, prostoru s jakim vintage štihom, umjesto u kafićima, i ove je, druge godine zaredom, misao vodilja ponovnog otvorenja Gentleman Jack's Barber Shopa u Preradovićevoj 17.

Sa šišanjem i brijanjem, koje će svi posjetitelji plaćati dobrovoljnim prilogom, ponudom pića i prije svega dobrim raspoloženjem počet će se već sutra, a Zagrepčani koji žele osjetiti štih brijačnica 30-ih, 40-ih i 50-ih godina to će imati priliku iskusiti sve do 5. prosinca, piše Večernji list.

'Ideja se zapravo temelji na dva aktualna trenda, porastu zanimanja za vintage kulturu i nestanku klasičnih brijačnica u Zagrebu. Barber Shop naš je odgovor na oboje. Pop up brijačnica koja je otvorena na mjesec dana želi podsjetiti kako je davnih godina upravo to mjesto bilo središte društvenog života za muškarce te se priključiti trendu povratka retro stila u modu',  kaže organizator Tomo Ricov.

Radno vrijeme brijačnice bit će od ponedjeljka do petka od 17 do 23 sata, subotom od 10 do 12 te od 20 do 23 sata, a Barber Shop i ove će godine podržati globalnu humanitarnu kampanju Movember, čiji je cilj podizanje svijesti o muškim bolestima. Dobrovoljni prilozi prikupljeni kroz mjesec dana šišanja i brijanja bit će donirani Hrvatskoj ligi protiv raka.

Komentirajte prvi

New Report

Close