FOTO: Pogledajte kako napreduju radovi na kući Bože Petrova

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2017. u 12:33
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov srušio je u Metkoviću kuću koju je 2013. godine kupio za 20.000 eura koje mu je posudio rođak, bivši apostolski nuncij i nadbiskup mons. Martin Vidović, te na njezinu mjestu gradi novo zdanje za milijun kuna.

Krajem godine Petrov se našao na udaru medije zbog subvencije za izgradnju obiteljske kuće koju mu je odobrila Agencija za promet nekretnina. Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa upozorilo ga je da bi trebao obrazložiti to što je u zahtjevu za subvenciju naveo da će s njim u kući živjeti ukupno sedam članova obitelji, što uz njegovu obitelj uključuje i brata i šogoricu. Povjerenstvo je upozorilo da oni nikad nisu bili prijavljeni na istoj adresi kao i Petrov.

No, čini se da je u međuvremenu Petrov sve nedoumice oko subvencije i financiranja sredio jer radovi na gradnji kuće dobro napreduju. Pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari (7)
Pogledajte sve

Partija dala nalog i propaganda krenula! Kraj silnog kriminala gradnja kuće aktualna tjednima! Božo netreba plaćat nadzor gradnje samo prati medije…


Ma zamislite molim vas! Čovjek će si izgraditi kuću i to uz subvenciju kredita koju i taj novinar može sutra dobiti!

Što ti govori da je za kredit za kuću prijavio 2 ljudi koji nikad na toj adresi nisu stanovali?

Ma zamislite molim vas! Čovjek će si izgraditi kuću i to uz subvenciju kredita koju i taj novinar može sutra dobiti! Baš ste našli veliku zvjerku za pratiti.

Hrvate jako zanima kako napreduju radovi na kući g. Petrova , ma dajte molim vas!

New Report

Close