FOTO: Ove hrvatske balerinke već se prodaju u Švedskoj, i to u svih 16 modela

Autor: Poslovni.hr , 20. travanj 2015. u 09:24
Foto: Marko Prpić / Pixsell

Dizajnirali smo lagane ženske cipele za svaki dan kojima smo osvojili Hrvatice, a vjerujemo da će za njima poludjeti sve Europljanke.

Ovogodišnja proljetna kolekcija balerinki , koja nosi naziv My Ballerinas, već se sada može ubrojiti među najuspješnije poslijeratne kolekcije obuće iz Borova.

Ova proljetna cipela, namijenjena ljepšem spolu, već se nosi po Lijepoj Našoj, ali i u inozemstvu. Kolekcija My Ballerinas, koju su dizajnirale Hana Ciliga i Andrea Roškar, svoje tržište pronašla je i u Švedskoj.

– Nakon svega mogu slobodno reći da sam zadovoljna krajnjim proizvodom koji je prije svega namijenjen za proljeće. Cipele su lagane, udobne, kvalitetne i u konačnici lake za održavanje – kaže Roškar govoreći o proizvodu koji je odmah naišao na veliki odjek i u cijeloj Hrvatskoj. 

Dodaje da je kolekcija My Ballerinas nastala prema starijem osnovnom modelu koji je dodatno unaprijeđen, dorađen i na koji je dodan niz detalja.

Borovske balerinke izrađene su od najkvalitetnijih materijala, a bit će dostupne u 16 modela i različitih boja. Među njima ima i laganih modela i onih za prohladne dane te za ozbiljnije modne kombinacije, od glatke i brušene kože. Ovisno o modelu, balerinke imaju i različite potplate. Proizvode se u vukovarskom pogonu Kožne obuće gdje najveći broj zaposlenih čine žene.

Kompletan članak pročitajte OVDJE.

Komentari (1)
Pogledajte sve

[emo_palacg]

New Report

Close