FOTO: Otvara se novi restoran u zagrebačkom zoološkom vrtu

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Babaloo' je izgrađen u sklopu prve faze modernizacije ZOO-a.

Novi restoran Zoološkog vrta, smješten pored bazena morskih lavova, za posjetitelje će se otvoriti u subotu, piše Večernji list.

“Babaloo” je izgrađen u sklopu prve faze modernizacije ZOO-a, a otvorenje će biti točno u podne, kada je za najmlađe ljubitelje životinja na rasporedu koncert Mije Negovetić.

Komentari (4)
 • delboy
  delboy 18:08 12.1.2017.

  miami


  ..bem ti dva-tri majmuna u kavezu !…a to što društvo muči mene ???
  Pa, i naša vrsta je nekad u prapovijesti živjela slobodno…..i koga da za to kaznim ..?

  već sada je međimurje , uz slavoniju, nositelj neslavne titule najgore županije/regije u hrvatskoj u tretmanu životinja. zvjerska mučenja najgora i nepojmljiva događaju se prema mačkama i psima u slavoniji i u međimurju. radije se pozabavite time jer kvalitetan i human odnos prema životinjama je odlika kvalitetnih i pristojnih uljuđenih država. ono što se kod vas događa, da se mačkama i psima bacaju petarde u usta, da ih se izgladnjuje, to govori o tome da ste zaokupljeni samo sobom, materijalnim i ostalim nebitnim stvarima, a niste spremni otvoriti svoju garažu mačkama i psima sa ulice da se malo ugriju. a na to su recimo spremni jedni turci koji su puno istočnije od vas. zamisli se malo nad time i učini nešto. pusti lovu, što ste tako svi opterećeni novcima. lijepo je pomoći životinjama. one su , za razliku od ljudi, zahvalne doživotno i ne traže ništa.

 • miami
  miami 16:39 12.1.2017.

  ..bem ti dva-tri majmuna u kavezu !…a to što društvo muči mene ???
  Pa, i naša vrsta je nekad u prapovijesti živjela slobodno…..i koga da za to kaznim ..?

 • delboy
  delboy 15:14 12.1.2017.

  miami


  Sto i više godina smo to čekali…..kako bismo cijeli izlet u ZOO započeli i završili tamo gdje i djeca to očekuju…a ne tražeči okolo Maksimira otvorene restorane..poslije obilaska..

  to si čekala? bolje da si napisala da čekaš zabranu zoo vrtova jer to je čisto mučenje životinja. lijepo ako danas djecu učiš da je to prirodno stanje..nekad ljudi nisu bili osviješteni, ali danas, i još ti, obrazovana osoba….eh, nema nama spasa. mi smo gamad bili i ostali.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!