FOTO: Osobne, putovnice i vozačke sada možete izvaditi na još tri mjesta u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 20. ožujak 2017. u 14:32
Foto: Dalibor Urukalović / Pixsell

Orepić je novinarima izjavio da se već 25 godina oko 3000 zahtjeva dnevno slijeva u Petrinjsku i Heinzelovu, pa je sada napravljena disperzija tih zahtjeva na još tri mjesta.

U tri zagrebačke policijske postaje, na Črnomercu, u Dubravi i Novom Zagrebu, u ponedjeljak su otvoreni novi šalteri za upravne poslove, gdje će građani moći obavljati poslove u vezi prebivališta i boravišta, te izdavanja osobnih iskaznica, putovnica i vozačkih dozvola, kako bi se rasteretili uredi PU Zagrebačke u Petrinjskoj i Heinzelovoj ulici.

Na ovim mjestima građani će moći obavljati poslove u vezi prebivališta i boravišta, te izdavanja osobnih iskaznica, putovnica i vozačkih dozvola, kako bi se rasteretili uredi PU Zagrebačke u Petrinjskoj i Heinzelovoj ulici. Šaltere je danas otvorio ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić istaknuvši kako je cilj je građanima koji žive u udaljenijima dijelovima Zagreba omogućiti da obave pojedine upravne poslove u policijskim postajama na čijem području žive.

Orepić je novinarima izjavio da se već 25 godina oko 3000 zahtjeva dnevno slijeva u Petrinjsku i Heinzelovu, pa je sada napravljena disperzija tih zahtjeva na još tri mjesta. MUP i policija se kroz reorganizaciju i prostornu prilagodbu "približavaju građanima", kaže Orepić, jer Policijskoj postaji na Črnomercu gravitira 150.000 ljudi.

"Na upit o najavama mogućih navijačkih nareda na skoroj utakmici Hrvatska – Ukrajina, ministar je poručio kako će MUP učiniti sve što je moguće i u skladu sa zakonom. "Taj sportski događaj je veliki sigurnosni izazov, ali mi ćemo napraviti što je moguće u okviru zakonskih procedura da zaštitimo javni red i mir", rekao je Orepić.

Komentirajte prvi

New Report

Close