FOTO: Novi koncept gradnje i atraktivni dizajn Lidlovog dućana u Zaboku

Autor: Poslovni.hr , 22. kolovoz 2016. u 15:41
FOTO: Press

Novi koncept gradnje i dizajna trgovina Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina, širi hodnici, sanitarije prilagođene presvlačenju beba i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom.

Lidl Hrvatska nastavlja s modernizacijom svoje prodajne mreže koja trenutno broji 89 trgovina diljem Hrvatske.

U Zaboku je tako otvoren novi, moderni Lidl, u potpunosti izgrađen prema novom konceptu gradnje i dizajna koji je Lidl nedavno pokrenuo u Hrvatskoj.

Ovaj koncept podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, sanitarije prilagođene presvlačenju beba, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Modernu trgovinu, u kojoj je radno mjesto pronašlo 17 zaposlenika, svečano je otvorila voditeljica trgovine Gordana Rudnički uz pomoć gradonačelnika Zaboka Ivana Hanžeka.

Prodajni prostor nove trgovine iznosi 1438 m2, dok je ukupna površina cijelog objekta 2447 m2. Trgovina zapošljava 17 zaposlenika, a kupcima će na raspolaganju biti 120 parkirna mjesta te će na parkiralištu biti postavljene nadstrešnice za zaštitu vozila od sunca za 18 vozila. Novi koncept gradnje i dizajna trgovina Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina, širi hodnici, sanitarije prilagođene presvlačenju beba i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno su promijenili izgled trgovine, dok će posebno opremljene komore za skladištenje voća i povrća, veća pekara i moderne prostorije za odmor djelatnika svakako još pozitivnije utjecati na svakodnevnicu Lidlovih zaposlenika. Kada je riječ o grijanju i rasvjeti, nove trgovine postižu još veću energetsku učinkovitosti. 

Komentirajte prvi

New Report

Close