FOTO: Nove Startasice inspirirane zadarskim zalaskom sunca i hashtagovima

Autor: Poslovni.hr , 03. kolovoz 2016. u 13:55
Foto: foto press

Oba modela Zalazak sunca i Hashtag napravljeni su kao muški i ženski modeli.

Iako povijesno Zadar i Vukovar dijele priče domovinskog rata, njihova priča poveznica ovoga puta je jedinstvena i sportska. Već dulje vrijeme Borovo se raznim projektima uključuje u sportska događanja diljem Hrvatske, suradnja na projektu Vak''an''za je prva na zadarskom području. Projekt Vak''an''za među rijetkima je na zadarskom području koji je postao prepoznat ne samo u Zadru već i širokoj okolici kao projekt koji se identificira sa gradom Zadrom počevši od imena preko samog mjesta održavanja i svih turističkih i povijesnih odrednica Zadra.

Ove godine, godine Olimpijskih sportova, Vakan''za'' kao vaterpolski amaterski kup „antivaterpolista i neplivača zadarskog akvatorija“ okuplja 12 ekipa sa područja Zadra. Projekt se odvija na centralnom dijelu Zadarske rive poznate po najljepšem zalasku sunca.

Upravo je taj zalazak sunca kao najprepoznatljiviji identit Zadra postao dizajnom jednog od dva modela Startasica napravljenom posebno za ovu priliku. Također je zanimljivo to da je dizajn Sunset-ica nastao na temelju akvarela petogodišnje Lobele (Lo's Sunset). U moderno doba komunikacije i upotrebe platformi društvenih mreža koje je između ostalog Zadar i stavilo na prvo mjesto za European Best Destination za 2016.g, drugi dizajn obilježavaju #hashtagovi samog projekta i grada Zadra. Oba modela Zalazak sunca i Hashtag napravljeni su kao muški i ženski modeli.

Nastavno na nedavne suradnje Startasa kao izvorno hrvatskog suvenira ponosni smo na ovu suradnju gdje Startas kao i samo Borovo postaju dio atraktivnog sportskog ali kulturnog i turističkog sadržaja Zadarskog područja. Iako je možda još nedavno bilo teško zamisliti kako identiti gradova sa pratećom ponudom mogu prenijeti jedinstvenu poruku na obući, platenoj tenisici s najduljom tradicijom u Hrvatskoj, ovaj projekt dokazuje upravo suprotno. Ponosni smo da nam je oganizacija Vak''an''ze ukazala povjerenje i vjerujemo kako će naše oduševljenje Startasica dijeliti svi koji posjete Vak''an''zu i Zadar; istaknuo je Damir Rupčić, voditelj projekata Borova.

Komentirajte prvi

New Report

Close