FOTO: Pogledajte novi veleprodajni centar Metroa u Varaždinu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. srpanj 2015. u 13:20
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Prošireni veleprodajni centar Metroa otvorio je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras u društvu sa predsjednikom Uprave Metroa Marcom Carenom i varaždinskim županom Predragom Štromarom.

U Varaždinu je u srijedu otvoren prošireni veleprodajni centar Metroa koji je preseljen na novu lokaciju, na 2.700 četvornih metara poduzetnicima se nudi 8.000 proizvoda, a centar zapošljava 30-ak osoba.

Prošireni veleprodajni centar Metroa otvorio je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras u društvu sa predsjednikom Uprave Metroa Marcom Carenom i varaždinskim županom Predragom Štromarom.

Metro se u Varaždinu preselio na novu lokaciju kako bi udvostručio svoju ponudu u odnosu na prethodni centar i kako bi odgovorio na potrebe sve većeg broja poduzetnika u Varaždinskoj i susjednim županijama. Od danas kupci u Metro, umjesto dosadašnjih oko 4.000 proizvoda, mogu birati između 8.000 proizvoda na 2.700 četvornih metara.

Ministar Maras istaknuo je važnost Metroa koji, po njegovim riječima, pruža šansu mnogim hrvatskim tvrtkama da izvoze svoje proizvode, spominjući Vindiju odnosno Cromaris kao primjer hrvatskih tvrtki koje kroz lanac Metroa izvoze svoju robu po cijelom svijetu.

"Interes mi je kao ministra u hrvatskoj Vladi da produbim odnose i sa tvrtkom koja djeluje na mnogim drugim tržištima, ali i da se razvijaju odnosi sa malim i srednjim tvrtkama kako bi one imali što bolju potporu i kako bi bile konkurentnije", kazao Maras dodajući da je za njega važno i društveno odgovorno poslovanje Metroa.

Ministar je zadovoljan što Metro promovira upravo društveno odgovorno poslovanje. Naime, Metro između malih tvrtki u Hrvatskoj, u akciji "Zvijezda zajednice", svake godine bira tvrtku koja ima najbolju aktivnost prema svojoj lokalnoj zajednici.

Zadovoljstvo otvorenjem novog veleprodajnog centra Metroa istaknuo je i župan Štromar napominjući kako su osim poboljšanja ponude, otvorili i nekoliko novih radnih mjesta.

Komentari (3)
Pogledajte sve

“Zadovoljstvo otvorenjem novog veleprodajnog centra Metroa istaknuo je i župan Štromar napominjući kako su osim poboljšanja ponude, otvorili i nekoliko novih radnih mjesta.”

jaooooo…. inace, ovaj prije post sam pisao bez da sam procitao clanak.

meni je upravo nevjerojatno kako se bas svaki put to predstavlja kao nekakva velika stvar i cak uspjeh – samo ne znam ciji.

i kad pocnu govoriti da se otvorilo X radnih mjesta… ma super!

Otvorena još jedna strana trgovina.Znači povećat će se uvoz hrane

New Report

Close