FOTO: Jedini hotel koji priča sa svojim gostima

Autor: Poslovni.hr , 12. listopad 2016. u 12:47
Foto: Davor Višnjić / Pixsell

Cijena jednokrevetne sobe je 210 kuna, a cijena noćenja s doručkom 230.Dvokrevetne sobe plaćaju se 420 kuna, a noćenje s doručkom je 460.

Mistični svijet priča iz samoborskog kraja oživio je u novom hotelu koji se otvorio u Rakovom Potoku. Hotel Priča jedini je hotel koji priča svojim gostima i poručuje kako sve njegove priče završe sretno.

Priča počinje na galeriji, do koje se gost hotela penje stepenicama. Putem ga prati linija koja se postupno razigrava i dobiva svoj život. Penje se po stropu i zidovima, ocrtava razne znakove, mitska i leteća bića.

Osim što vas vodi do soba, galerija je mjesto doručka, a hotel se svojim gostima obraća kroz pismo i pjesme, piše portal punkufer.hr.

U Hotelu Priča 6 je soba, a svaka ima svoju priču inspiriranu starim lokalnim mitovima. I svaka soba uređena je tako da priča mit.

Cijena jednokrevetne sobe je 210 kuna, a cijena noćenja s doručkom 230.Dvokrevetne sobe plaćaju se 420 kuna, a noćenje s doručkom je 460. Rezervirati možete na Internet stranici hotela.

Hotel Priča otvoren je krajem rujna, a njegov vlasnik Željko Franja ima već niz ugostiteljskih objekata na ovom području. 

Komentirajte prvi

New Report

Close