FOTO: Hotel Adriatic u Rovinju osvojio prestižnu nagradu stranih gostiju

Autor: Poslovni.hr , 10. lipanj 2016. u 14:21
Foto: maistra.hr

Nagrada je od iznimnog je značaja kako za hotel tako i za kompaniju, a činjenica da je došla od strane gostiju koji su boravili u hotelu Adriatic čini ju još posebnijom.

Samo godinu dana nakon otvorenja, Maistrin hotel Adriatic u Rovinju nagrađen je prestižnom Loved by Guests 2016 nagradom. Riječ je o godišnjoj nagradi za najbolje ocjenjene hotele od strane gostiju koju dodjeljuje jedan od vodećih internet portala za rezervaciju smještaja Hotels.com.

Nagrada je od iznimnog je značaja kako za hotel tako i za kompaniju, a činjenica da je došla od strane gostiju koji su boravili u hotelu Adriatic čini ju još posebnijom. Gotovo 20 milijuna komentara, ocjena i mišljenja prikupljenih od strane putnika koji su odsjedali u hotelima diljem svijeta, uzeto je u obzir kako bi se izdvojili oni hoteli koji su ocjenjeni s minimalno 4,7 bodova od 5. Hotel Adriatic prikupio je najviših pet bodova. 

„Odlično smo se proveli ovih nekoliko dana u hotelu. Osoblje je izvrsno. Hrana je odlična. S natkrivene terase pruža se prekrasan pogled. Ovo je divno mjesto za opuštanje nakon obilaženja turističkih atrakcija. Koristili smo bicikle hotela za vožnju uz obalu, išli smo prema južnom djelu grada na kupanje i piknik! Ovo nam je bilo najdraža lokacija u Hrvatskoj“, komentar je kojeg su danas ostavili gosti hotela na portalu. 

Uz hotel Adriatic, među 2700 nagrađenih hotela iz 94 zemlje, nagradu je dobio i rovinjski dizajn hotel Lone. „Hoteli koji su nagrađeni Loved by Guests nagradom zaista predstavljaju najbolje od najboljeg u očima Hotels.com putnika“, izjavila je Elena Novokreshchenova iz Hotels.com-a dodajući da mišljenje gostiju hotela koje ostavljaju na portalima dobiva na sve većem značaju: „Stoga smo sretni da gotovo 20 milijuna komentara naših korisnika pružaju vrijedan uvid i informacije kod donošenja odluka o odabiru hotela, a ujedno i slavi naše najbolje partnere“.

Podsjećamo, hotel Adriatic prošle je godine prošao kroz sveobuhvatno preuređenje u koje je Maistra uložila 30 milijuna kuna. Pročelje zgrade zadržalo je svoj autentični izgled iz 1913. godine, dok se opsežnim intervencijama u unutrašnjosti proširila kvadratura smještajnih jedinica na 18 čime je podignuta razina kvalitete smještaja i usluge. Adriatic je jedinstven po svom interijeru u kojem dominiraju umjetnine lokalnih i regionalnih umjetnika, impresivna zbirka od preko stotinu djela, osmišljenih i kreiranih posebno za ovaj hotel. U prizemlju hotela nalaze se à la carte restoran Brasserie Adriatic s ponudom jela inspiriranih francuskom rivijerom te bar s najvećim izborom viskija u Hrvatskoj. 

Nagradu su danas u hotelu Adriatic predstavnici Hotels.com-a uručili pomoćniku direktora hotela Marinu Šimunoviću.

Komentirajte prvi

New Report

Close