FOTO: Hangar 18 ugovara nova izvozna tržišta na Mobile World Congressu u Barceloni

Autor: Marta Duić , 27. veljača 2017. u 14:05
Foto: Noa

Trenutačno NOA izvozi u 14 zemalja i cilj je na WMC-u predstaviti se korisnicima, distributerima i telekom operaterima kako bi s Element serijom ušli na nova tržišta.

NOA, prvi hrvatski proizvođač pametnih telefona ove godine se po prvi put predstavio na Mobile World Congressu koji se održava u Barceloni. Predstavljen je novi, H10le (limited edition) model s AMOLED ekranom, memorijom od 64 GB i dizajnom od samo 7 milimetara. Na sajmu će predstaviti i cijelu novu Element seriju pametnih telefona koja korisnicima daje dašak luksuznosti i do nekoliko puta skupljih A brendova. Kako kažu iz tvrtke Hangar 18, izdržljivost baterije, odličan dizajn i kamera, korisnička podrška te brz i fluidan rad uređaja krase novu ELEMENT seriju pametnih telefona. Mario Kralj, vlasnik i dirktor Hangara 18, trenutačno mobitel NOA izvozi u 14 zemalja, a temeljni cilj izlaganja na WMC-u je predstaviti se korisnicima, distributerima i telekom operaterima kako bi s Element serijom ušli na nova tržišta. 

"NOA je vrlo prespektivan brend i broj 1 u B segmentu. Mi smo jako sretni da imamo mogućnost da surađujemo i razvijamo brend NOA u Rusiji i imamo namjeru u narednih 30 dana krenuti sa prodajom i do kraja godine postati liderom na ruskom tržitu", poručio je Alexey Bychkov,  izvršni direktor distribucije u ruskoj tvrtki Intereffort . 

Komentirajte prvi

New Report

Close