FOTO: Grad u Istri ima najbolji mali gradski hotel u Europi

Autor: Poslovni.hr/Hina , 17. listopad 2017. u 12:31
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Najznačajnija nagrada ih tek očekuje.

Ova je godina definitivno uspješna za Luxury Boutique Hotel Villa Vulin, prvi pulski hotel s pet zvjezdica. Nakon što je u rujnu proglašena najboljim malim hotelom u Europi i najboljim City hotelom po međunarodnim standardima za pet zvjezdica po izboru "International Hotel Awards 2017-2018", prije nekoliko se dana vlasnik hotela Vaso Vulin vratio s 50. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu kao apsolutni šampion, osvojivši zlatni pehar i pet zlatnih medalja za Villu Vulin.

No, najznačajnija nagrada ih tek očekuje, piše Glas Istre. Naime, Villa Vulin je u ožujku ove godine nominirana za jednu od najprestižnijih nagrada u hotelijerskom svijetu, World Luxury Hotel Awards, koje istoimena svjetska organizacija dodjeljuje za kvalitetu luksuznih hotela. World Luxury Hotel Awards predstavlja vrhunac priznanja za dostignuća i svojevrstan je sinonim za Oscara u hotelsko-turističkoj industriji.

Prema njihovim saznanjima, jedini su hotel u Hrvatskoj koji je osvojio nagradu "International Hotel Awards", a među prošlogodišnjim se dobitnicima ovog cijenjenog priznanja našao još samo jedan hotel iz regije i to Regent Porto Montenegro luksuzni hotel iz crnogorskog Tivta.

– Naravno da sam jako ponosan i zadovoljan, mada nisam očekivao jedan ovako uspješan niz nagrada sve u istoj godini. To su visoka priznanja struke i posjetitelja koja puno znače jednom malom obiteljskom hotelu iz jedne male Pule, pogotovo što smo, koliko ja znam, jedini u Hrvatskoj koji su do sada dobili ove nagrade svjetske razine, rekao je. 

Komentirajte prvi

New Report

Close