FOTO: Legendarni američki brand odjeće dostupan je u novootvorenoj trgovinu u Zagrebu

Autor: Objava za medije , 27. ožujak 2019. u 08:57
Foto: promo

Gap je diljem svijeta poznat po svom legendarnom imageu branda koji skoro 50 godina oduševljava ljubitelje jeans i casual odjeće.

Legendarni američki brand Gap otvorio je novu trgovinu u hrvatskoj metropoli, u Arena Centru. Novootvorena trgovina popularnog branda od sada u Zagrebu nudi veliku ponudu odjeće i modnih dodataka za odrasle, djecu i bebe.

“Jako smo uzbuđeni što smo u Zagrebu otvorili našu novu trgovinu i jako se veselimo što ćemo kupcima u Hrvatskoj ponuditi Gap kolekcije kao utjelovljenje američkog stila, a to znači visoku kvalitetu, udobnost, moderan dizajn i funkcionalnost za cijelu obitelj”, poručio je prilikom otvorenja Roy Hunt, Senior Vice President, Gap Inc.'s Global Franchise.

Gap je diljem svijeta poznat po svom imageu branda koji skoro 50 godina oduševljava ljubitelje jeans i casual odjeće. Osnovan daleke 1969. godine u San Franciscu, Gap kolekcije su dizajnirane kao osnova modernog odijevanja što podrazumijeva jeans, klasičnu bijelu košulju, kaki hlače i dodatke koji su trend sezone, a ove sezone logomanija se vraća na velika vrata. Proljetna kolekcija u Gap-u oduševila je posjetitelje na otvorenju trgovine bogatom ponudom jeansa, pulovera, hoodica s kapuljačom, majicama s logom te košuljama i jaknama.

U svojoj ponudi Gap nudi odjeću za žene i muškarce te brojne modne dodatke, a za najmlađe su u ponudi GapKids i babyGap. U osnovi branda su klasični komadi odjeće jedinstvenog izgleda koji nikada ne izlaze iz mode.

Komentirajte prvi

New Report

Close