FOTO: Dubrovnik Palace Hotel četvrtu godinu zaredom osvojio najprestižniju svjetsku turističku nagradu

Autor: Poslovni.hr , 13. rujan 2016. u 15:14
Foto: adriaticluxuryhotels.com

Energy Clinic, hrvatska tržišna marka već 15 godina uspješno implementira wellness i spa operativne sisteme u renomiranim hotelima u Hrvatskoj i u Europi.

Dubrovnik Palace Hotel s Energy Clinic spa centrom već je četvrtu godinu za redom dobio najprestižniju svjetsku turističku nagradu World Travel Awards, koja je nedavno proglašena na Sardiniji, i čime je Energy Clinic spa centar ponovo dobio titulu Croatia's Leading Spa Resort. Posrijedi je nagrada koja se dodjeljuje od 1993. godine za postignuća u turističkom sektoru, i koju Wall Street Journal naziva "Oskarom turističke industrije".  

Energy Clinic, vodeći regionalni wellness brend koji je prepoznat i na globalnom, zahtjevnom međunarodnom tržištu, ekskluzivan je i inovativni centar za njegu duha i tijela, a svoje spa centre ima u 14 prestižnih hotela u Hrvatskoj, dva u Crnoj Gori, te jedan u Njemačkoj.

Visoko postavljeni standardi, educirano osoblje, vrhunski proizvodi i posebno osmišljeni tretmani prilagođeni su izazovima suvremenog života. Uzastopnoj prestižnoj nagradi zacijelo su pridonijeli i ekskluzivni tretmani za parove – Tea 4 two i Bubbles 4 two, u kojima parovi osim tretmana tijela uživaju i u luksuznim uslugama korištenja privatnog spa studija s jacuzzijem, te posluživanja snacka i šampanjcu za vrijeme tretmana.

Naime, Energy Clinic, hrvatska tržišna marka već 15 godina uspješno implementira wellness i spa operativne sisteme u renomiranim hotelima u Hrvatskoj i u Europi. Uz to, članica je međunarodnog udruženja Medical Tourism Association te dugogodišnji priznat spa franšizer i operater u hotelima visoke kategorije u kojima i najzahtjevniji gosti mogu uživati na sveukupno 14 Energy Clinic lokacija:

– pri Adriatic Luxury Hotels grupi u dubrovačkoj regiji u Hotelu Excelsior, Hotelu Dubrovnik Palace, Hotelu Bellevue, Hotelu Grand Villa Argentina, Hotel Kompas Hotelu Croatia, Hotelu Odisej, te Ville Sheherezade, Orsule i Agave, kao i pri Kempinski grupaciji u Hotelu Atlantic u Hamburgu u Njemačkoj i Hotelu Adriatic u Umagu. Također, Energy Clinic je prisutan i u Crnoj Gori, u Avala Resort & Villas u Budvi i u Bianca Resort & Spa u Kolašinu.

Naglasimo i da Energy Clinic tretmani oduševljaju mnogobrojne poznate i slavne – Richard Gere, Mick Jagger, Donatela Versace, Ralph Schumacher, James Brown, Pierce Brosnan, Vitali Klitschko, Mario Testino, Davor Šuker i Severina su samo dio zvjezdane klijentele koji su često viđeni gosti naših centara.

Stoga je Energy Clinic u ovih 15 godina izrastao u moćnog regionalnog lidera koji pruža samo najbolje wellness i spa iskustvo, o čemu najbolje jamči i ova najnovija nagrada i priznanje World Travel Awardsa. 

Komentirajte prvi

New Report

Close