EVN će u plinifikaciju Dalmacije uložiti 20 milijuna eura

Autor: Agencija VLM , 14. veljača 2013. u 15:04
Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Mi smo posao dobili na natječaju u skladu sa svim propisima, a o tome da zbog plinifikacije policija navodno provodi istragu smo saznali iz medija, rečeno je na konferenciji za novinare austrijskih investitora.

Nastavljamo s plinifikacijom Dalmacije i taj će posao biti na korist svima. Mi smo posao dobili na natječaju u skladu sa svim propisima, a o tome da zbog plinifikacije policija navodno provodi istragu smo saznali iz medija. Nas ni policija ni bilo koje drugo istražno tijelo nisu kontaktirali. U slučaju da nas pozovu mi ćemo se odazvati. Rečeno je ovo na konferenciji za novinare austrijskih investitora u plinifikaciju Dalmacije, tvrtke EVN Hrvatska održane u četvrtak u Zadru.

Novinarima se predstavio novi direktor tvrtke Werner Casagrande koji je na poslovima plinifikacije već radio u regiji. Novinarima je rečeno kako će priključak kućanstva na plin prosječno koštati 7000 kuna i kako priključak nije besplatan jer je nakon natječaja Hera donijela Pravilnik o naknadi za priključenje na plinski distribucijski ili transportni sustav. EVN je dosad uložio oko 3,5 milijuna eura, a planiraju uložiti oko 20 milijuna eura u posao plinifikacije.

Komentirajte prvi

New Report

Close