Emil Tedeschi održat će gostujuće predavanje na Sveučilištu u Dubrovniku

Autor: Poslovni.hr , 26. travanj 2016. u 16:39
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Tedeschi, uspješni hrvatski poduzetnik, dobitnik brojnih priznanja i odlikovanja, između ostaloga i one Predsjednika Republike za posebne zasluge u gospodarstvu, studentima Sveučilišta u Dubrovniku govorit će o osobnom iskustvu stvaranja multinacionalne kompanije.

Emil Tedeschi, osnivač i većinski vlasnik Atlantic grupe, održat će gostujuće predavanje na Sveučilištu u Dubrovniku u četvrtak, 28. travnja 2016.

Tedeschi, uspješni hrvatski poduzetnik, dobitnik brojnih priznanja i odlikovanja, između ostaloga i one Predsjednika Republike za posebne zasluge u gospodarstvu, studentima Sveučilišta u Dubrovniku govorit će o osobnom iskustvu stvaranja multinacionalne kompanije. Pričat će tako o teškim vremenima u kojima je osnivao tvrtku, ali će zasigurno studenti biti zainteresirani čuti i o njegovim hobijima – glazbi i košarci. Tedeschi će studentima pokušati prenijeti što je potrebno za uspjeh, te kakav kandidat trebaju biti da bi se zaposlili u njegovoj tvrtki. Inače, Emil Tedeschi čest je gost predavač na uglednim poslovnim školama u zemlji i inozemstvu.

Komentirajte prvi

New Report

Close