“Ekonomska klinika” pokreće projekt Osobne financije

Autor: Poslovni.hr , 21. ožujak 2017. u 12:26
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Studenti mlade, neprofitne udruge Ekonomska klinika ove godine po prvi puta organiziraju projekt “Osobne financije” kojim se nastoji povećati financijska pismenost građana i stvoriti podloga za lakše donošenje vlastitih odluka vezanih za financijske proizvode i usluge.

Ekonomska klinika je neprofitna organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji u suradnji s mentorima i vanjskim suradnicima pružaju pomoć građanima, neprofitnim udrugama te mladim i socijalnim poduzetnicima. Osnovni cilj je povećanje opće ekonomske i financijske pismenosti svih skupina društva te podupiranje razvoja poduzetničke klime u Republici Hrvatskoj. Upravo iz tog razloga, Ekonomska klinika odlučila je pokrenuti projekt Osobne financije.

Osobne financije je projekt kojim se u sklopu interaktivnih predavanja i radionica te odlaskom grupe sudionika u pojedino poduzeće nastoji na učinkovit i zabavan način naučiti sve zainteresirane kako pametno ulagati, trošiti i štedjeti svoj novac. Predavači su stručnjaci iz područja upravljanja osobnim financijama te stručnjaci iz pojedinih poduzeća i financijskih institucija s bogatim znanjem i iskustvom u tom području. Glavni cilj provođenja ovog projekta je stvaranje financijske podloge za donošenje vlastitih odluka vezanih za financijske proizvode i usluge te stvaranje financijski pismenih i odgovornih građana.

Projekt će se odvijati svakog petka u razdoblju od 31. ožujka do 12. svibnja, a sudjelovanje je besplatno i otvoreno za sve one koji su željni znanja o osobnim financijama (15 – 60 godina), a primarno osobama starijim od 25 godina koje donose važne financijske odluke kao što su krediti, štednja, životno osiguranje i slično. Link za prijavu

Više informacija možete naći na Facebook događaju Ekonomske klinike.

Komentirajte prvi

New Report

Close