EFZG se priključio A.T. Kearney Management Consulting Clubu

Autor: Poslovni.hr , 01. ožujak 2013. u 13:33
Studenti/AT Kearney MCC

A.T. Kearney, globalna menadžment konzultanting tvrtka, potpisala je ugovor o suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

 A.T. Kearney, globalna menadžment konzultanting tvrtka, potpisala je ugovor o suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, kojim se Ekonomski fakultet priključuje A.T. Kearney Management Consulting Clubu (MCC) te definira okvir suradnje za dobrobit svojih studenata, nastavnika, zaposlenika i šire društvene zajednice, priopćeno je iz AT Kearneya.

A.T. Kearney MCC klub okuplja sveučilišta, fakultete, visoka učilišta i visoke škole, s ciljem promicanja menadžerskog savjetovanja među akademskom zajednicom, a posebno studentima.  “Polazeći od međusobnog uvažavanja i priznavanja te prepoznatih zajedničkih interesa, odlučili smo formalizirati prošlogodišnju uspješnu suradnju. Naime, od 25 najboljih studenta sa 6 zagrebačkih fakulteta, koji su prošle godine izabrani u A.T. Kearney Management Consulting Club, najviše ih se kvalificiralo upravo s Ekonomskog fakulteta”, rekao je Tonći Lazibat, dekan fakulteta.

“Studenti su imali jedinstvenu priliku raditi na zadacima s našim konzultantima te prisustvovati predavanjima i radionicama koje ih pripremaju za buduću karijeru menadžment konzultanata. Na taj način i suradnju sa studentima odnosno akademskom zajednicom temeljimo na tri stupa marke A.T. Kearney, a to su autentičnost, suradnja i usmjerenost na budućnost”, komentirao je na potpisivanju ugovora o suradnji Branko Žibret, partner i voditelj A.T. Kearneyevog ureda za jugoistočnu Europu.

Komentirajte prvi

New Report

Close