EFZG potpisao suradnju s A.T. Kearneyem

Autor: Poslovni.hr , 28. veljača 2013. u 14:24
(photo:Thinkstock)

Studenti će moći ‘izbliza’ promatrati što se radi u A.T. Kearneyu i učiti od njihovih menadžera.

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu dobit će priliku surađivati s ljudima iz  A.T. Kearney, globalne menadžment konzultanting tvrtke.

Naime, fakultet je s  A.T. Kearneyem potpisao ugovor o suradnji prema kojem će  nekolicina studenata koji se na natječaj prijave do 5. ožujka, redovito zanje dopunjavati opraktičnim iskustvima i znanjima koja im se nude u toj tvrtki.

“Studenti su i prošle godine imali jedinstvenu priliku raditi na zadacima s našim konzultantima te prisustvovati predavanjima i radionicama koje ih pripremaju za buduću karijeru menadžment konzultanata. Na taj način i suradnju sa studentima odnosno akademskom zajednicom temeljimo na tri stupa marke A.T. Kearney, a to su autentičnost, suradnja i usmjerenost na budućnost”, komentirao je na potpisivanju ugovora o suradnji Branko Žibret, partner i voditelj A.T. Kearneyevog ureda za jugoistočnu Europu.

Prošle godine između najboljih studenata kandidata iz MCC kluba izabrana je praktikantica koja je dobila priliku s A.T. Kearneyevim timom realizirati jedan poslovni projekt i tako dobiti neprocjenjivo iskustvo.

Komentirajte prvi

New Report

Close