EEN: Velike priče malih poduzetnika

Autor: Objava za medije , 15. travanj 2013. u 12:17
Thinkstock

Europska poduzetnička mreža u Hrvatskoj, jedan od generalnih partnera Saveza za energetiku Zagreba, plasirala je novu brošuru pod nazivom “Velike priče malih poduzetnika”.

Europska poduzetnička mreža u Hrvatskoj, jedan od generalnih partnera Saveza za energetiku Zagreba, plasirala je novu brošuru pod nazivom "Velike priče malih poduzetnika".

Powered by portal croenergo.eu

U brošuri se, između ostalih, nalazi priča pod naslovom "Nove, ekološki prihvatljive tehnologije industrijskog čišćenja suhim ledom" tvrtke Hladni Val d.o.o., člana Saveza za energetiku Zagreba i nositelja oznake GREEN MARK 2013.

Hladni Val je svjetski poznat proizvođač ICEsonic uređaja i opreme za industrijsko čišćenje suhim ledom, a osnovao ga je Matko Grgurević, dipl. ing., koji ima više od 20 godina iskustva rada u industriji i radu s plinovima. Tehnologija čišćenja suhim ledom relativno je novi proces čišćenja koji se koristi čvrstim CO2 kuglicama (poznate i kao suhi led).

Uz to, nalazi se i priča pod naslovom "Individualan pristup i stručan tim bili su nam od izuzetne pomoći", a govori o dobitniku nagrade GREENOVATION 2012 i također nositelju oznake GREEN MARK 2012. – Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu – za projekt RUCONBAR.

Projekt RUCONBAR je eko-inovativno rješenje betonskih barijera za zaštitu od buke. Inovativan sastav i postupak dobivanja apsorbirajućeg sloja izrađenog od reciklirane otpadne gume razvijen je i patentiran na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, predvođen voditeljem projekta prof.dr.sc. Stjepanom Lakušićem. Ta barijera zadovoljava zahtjeve o smanjenju razine buke i u skladu je s postavljenim arhitektonskim kriterijima za urbanu sredinu.

Brošuru možete preuzeti na sljedećem linku, a redakcija medijskog portala croenergo.eu Europskoj poduzetničkoj mreži u Hrvatskoj čestita na sjajnom prikazu uspješnosti rada i djelovanja u Hrvatskoj.

Europska poduzetnička mreža u Hrvatskoj

Komentirajte prvi

New Report

Close