Edward Bernays Visoka škola proglašena najboljom visokoobrazovnom institucijom u jugoistočnoj Europi

Autor: Poslovni.hr , 20. lipanj 2018. u 15:58
FOTO: PRESS

Edward Bernays Visokoj školi dodijeljena je posebna regionalna nagrada EDU BIZNIS PARTNER 2018 za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i vještina menadžera.

Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje tvrtkama na području jugoistočne Europe, s ciljem isticanja njihovog poslovanja u kojem se vode visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim normama, istovremeno iskazujući dobre poslovne rezultate. Nagrada EDU BIZNIS PARTNER 2018, koju je primio dekan doc. dr. sc. Damir Jugo, potvrda je da je Edward Bernays Visoka škola postala brend – simbol kvalitete u akademskom svijet te jedno od najboljih visokih učilišta u ovome dijelu Europe.

„Ova visokostručna obrazovna institucija primjer je visokog stupnja profesionalnosti i etičnosti, uvažavanja poslovnih partnera i studenata te društveno odgovornog odnosa prema lokalnoj zajednici. Veliko zanimanje studenata za upis na studije, kao i veliki broj zaposlenih studenata, parametri su na temelju kojih je Edward Bernays Visoka škola postala snažan oslonac u obrazovanju i razvoju komunikacijske industrije jugoistočne Europe.“, istaknuli su u obrazloženju nagrade EDU BIZNIS PARTNER 2018. Posebnu nagradu za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i vještina menadžera na svečanoj dodjeli primio je doc. dr. sc. Damir Jugo, dekan Edward Bernays Visoke škole.

„Visokoobrazovna institucija, neovisno o kvaliteti i broju studijskih programa koje izvodi, nema nikakvog smisla ako nema pravu suradnju s poslovnom zajednicom. Iz te perspektive, ova nagrada je najveći motiv da radimo još i bolje te da nastavimo razvijati svoje studije i neprestano širiti postojeću mrežu od gotovo 90 partnera. Kroz naše studije u prvih pet godina prošlo je više od 400 studenata i upravo su oni glavni poticaj da pomičemo granice u području visokog obrazovanja.“, rekao je dekan Bernaysa doc. dr. sc. Jugo.

Regionalna nagrada EDU BIZNIS PARTNER 2018 peta je nagrada Bernaysa otkako je ovo visoko učilište 2013. počelo s radom u akademskom svijetu. Strukovno udruženje komunikacijskih profesionalaca u Hrvatskoj –Hrvatska udruga za odnose s javnošću 2013. dodijelila je Bernaysu nagradu Grand PRix u kategoriji Odnosi s javnošću u nevladinom sektoru za kampanju lansiranja. Potom su za Bernays uslijedila priznanja Superbrands Hrvatske za najbolji hrvatski akademski brend u 2015/2016, 2016/2017 i 2017/2018.

Komentirajte prvi

New Report

Close