ECA najavljuje više aviona i letova

Autor: Marija Crnjak , 12. prosinac 2016. u 21:59
Klaus Dieter Martin i Zdravko Delić/Ante Čizmić/CROPIX

Iskusni Zdravko Delić novi accountable manager.

European Coastal Airlines (ECA) u novu letačku sezonu ulazi s kadrovskim pojačanjem, imenovanjem  Zdravka Delića na mjesto accountable manager ECA, objavila je kompanija. Delić dolazi s mjesta člana upravnog odbora tvrtke Delta Air čiji je suvlasnik, a javnosti je poznat i kao bivši predsjednik Uprave Zrakoplovno tehničkog centra u Velikoj Gorici.

U ECA za Poslovni.hr pojašnjavaju kako će Delić biti najbliži suradnik generalnog direktora Klausa Dietera Martina, te će biti odgovoran za dnevno poslovanje letačkih i zemaljskih operacija, drugim riječima može se nazvati operativno-tehničkim direktorom. Tvrtka koja je zbog nepravilnosti u poslovanju imala prekid letova na Jadranu usred turističke sezone najavila je velik povratak u 2017. "Gospodin Delić će dodatno optimizirati naše letačke operacije u Hrvatskoj i biti svojevrsna kontaktna točka za naše poslovne partnere, Hrvatsku zrakoplovnu agenciju i ostale suradnike", ističu u ECA.

Tvrtka u ovom trenutku povezuje 15 lokacija i 11 luka, a u poslovanje su investirali 22 milijuna eura. "Sve destinacije bit će ponovno operativne u 2017. godini, a ECA će dodatno proširiti broj povezivanjem destinacija kao što su Mali Lošinj – Trst i Mali Lošinj – Ancona. ECA-ini hidroavioni su uvijek bili sigurni za letenje. Zrakoplove je tvrtki ECA isporučila švicarska tvrtka za održavanja RUAG. Švicarska tvrtka imala je kontinuirani nadzor nad održavanjem zrakoplova. ECA će nastaviti s korištenjem istih zrakoplova, ali i povećati svoju flotu dodatnim zrakoplovima", otkrio nam je danas Klaus-Dieter Martin.

Komentirajte prvi

New Report

Close