Dvostruka pobjeda: Hrvatski bankari slavili u Londonu

Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a, Foto: Marko Lukunić / Pixsell Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a, Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Ovo je jedan od najvažnijih dana za PBZ, ali još važniji za Hrvatsku, rekao je predsjednik Uprave PBZ-a Dinko Lucić.

Pobjeda Hrvatske nad Engleskom i ulazak naše nogometne vrste u finale Svjetskog prvenstva obilježeno je sinoć i usred Londona, na dodjeli prestižnih nagrada Euromoney 2018 za izvrsnost, gdje je Privredna banka Zagreb dobila nagradu za najbolju banku u Hrvatskoj.

Predsjednik Uprave PBZ-a Dinko Lucić izašao je na pozornicu, pred gotovo tisuću bankara iz cijeloga svijeta, s crveno-bijelim obilježjem oko vrata i mimo uobičajenog protokola poslao navijačku poruku hrvatskim nogometašima.

“Ovo je jedan od najvažnijih dana za PBZ, ali još važniji za Hrvatsku. Iako su mnogi od vas sigurni da će Engleska biti pobjednik, mi, iako mali narod, osjećamo da je došlo naše vrijeme. Naprijed Hrvatska i živjela Hrvatska! Mi smo mali, ali svi smo jedno. Zahvaljujem od srca svim zaposlenicima na ovoj prestižnoj nagradi, a svima zajedno će nam srce kucati kad večeras izborimo povijesnu pobjedu“, rekao je sinoć Lucić u Londonu koji je imao razloga za dvostruko slavlje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!