Dulja sezona u Baškoj uz janjetinu i Crnu Ovcu

Autor: Marija Crnjak , 02. svibanj 2017. u 21:59
Festival je najavljen jučer/Goran Stanzl/PIXSELL

Turistički festival na otoku Krku različitim besplatnim programima za sve uzraste ujedinio hotelijere, lokalne ugostitelje i udruge pohvalili se organizatori.

Festival Crna ovca održat će se Baški na otoku Krku od 12. do 14. svibnja u organizaciji tvrtke Studio Conex te uz podršku domaćina, općine Baška, turističke zajednice Općine Baška i turističke kompanije Valamar Riviera.

Festival slavi individualizam, kreativnost, otočku baštinu, popularnu kulturu, sport i bašćansku janjetinu, istaknuli su organizatori na konferenciji za novinare u utorak, najavljujući do sad najbogatiji program. "Svi planirani programi za posjetitelje su besplatni što možemo zahvaliti našim sponzorima koji prepoznaju vrijednost događanja za brendiranje destinacije i povećanje prodaje u predsezoni", istaknuo je Boris Lešić, direktor agencije Studio Conex.

Načelnik Općine Baška Toni Juranić kaže da se u program uključio velik broj lokalnih ugostitelja i udruga, a u TZ-u kažu kako je to pravi korak za produljenje sezone te prilika da se Baška promovira kao destinacija privlačna i van ljetne sezone. "Valamar Riviera je nakon pripajanja Hotela Baška snažno prisutna na otoku Krku i veliko nam je zadovoljstvo što smo pomogli da se Crna ovca vrati u Bašku, jer se radi o manifestaciji koja aktivnim gostima nudi idealan paket, događaj s neiscrpnom ponudom sadržaja za sve uzraste", kaže Mile Pavlica, destinacijski direktor Valamar Rivijere za otok Krk. 

Komentirajte prvi

New Report

Close