Dubrovački hotel Neptun proglašen najboljim odmorišnim hotelom 4* u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 28. listopad 2016. u 10:58
Foto: Pixsell

Nagrada se dodjeljuje i temeljem doživljaja tajnog gosta koji iskušava i ocjenjuje cjelokupnu ponudu i uslugu pojedinog gospodarskog subjekta, kao i samo uređenje interijera i eksterijera.

Popularni dubrovački hotel Neptun, najviši u kruni dragulja Importanne Resorta, primio je zasluženo priznanje i na nacionalnoj razini, osvojivši titulu najboljeg odmorišnog hotela 4* u ovogodišnjoj, 20. po redu akciji ”Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2016.”. Hrvatska gospodarska komora ovom nagradom već dva desetljeća odaje zaslužena priznanja relevantnim gospodarskim subjektima na području turizma, među kojima se hotel Neptun istaknuo udobnim i luksuznim odmorom u ambijentu prilagođenom najvišim svjetskim standardima.

Nagrada se dodjeljuje i temeljem doživljaja tajnog gosta koji iskušava i ocjenjuje cjelokupnu ponudu i uslugu pojedinog gospodarskog subjekta, kao i samo uređenje interijera i eksterijera. Hotel Neptun je upravo prošle godine posebnu pažnju posvetio uređenju interijera, koji je nakon detaljnih dizajnerskih i infrastrukturnih zahvata te implementacije tehnologije pametnih hotelskih soba doživio cjelovitu preobrazbu, prepoznatu i nagrađenu od strane struke „Turističkim cvijetom“.

Zahvaljujući naprednom poboljšanju sustava grijanja i hlađenja te upravljanja energijom, reorganizaciji i povećanju površine određenog broja soba te vrhunskoj opremi, hotel Neptun postiže bolju iskoristivost prostora i visok stupanj mogućnosti prilagodbe željama i potrebama gosta. Također, osobita pažnja posvećena je uređenju interijera svake sobe s ciljem da se gostima, osim samog estetskog dojma, pruži maksimalna udobnost i funkcionalnost te time i nezaboravan odmor i doživljaj u ovom hotelu.

Hotel Neptun je smješten na jednoj od najatraktivnijih dubrovačkih lokacija, rtu Babin kuk, a kontinuiranim održavanjem visoke razine ponude i usluge unapređuje turističku ponudu destinacije, pružajući vrhunski odmor tijekom cijele godine. Nagrađeni hotel jedan je od četiri luksuzna hotela Importanne Resorta, koji Dubrovnik na svjetskoj karti pozicioniraju kao nezaobilaznu destinaciju za luksuzan odmor u potpunosti prilagođen željama najzahtjevnijeg gosta.  

Komentirajte prvi

New Report

Close