Država nudi u zakup 20 poslovnih prostora u šest gradova, dio ih je na atraktivnim mjestima, a znaju se i cijene

Autor: Poslovni.hr/H , 25. srpanj 2019. u 10:30
FOTO: GettyImages

Tvrtka “Državne nekretnine” izvijestila je u četvrtak da je u tijeku natječaj za zakup 20 poslovnih prostora na atraktivnim lokacijama u šest hrvatskih gradova, a pregledi ponuđenih poslovnih prostora počinju u petak, 26. srpnja.

Od ukupno 20 oglašenih poslovnih prostora, 11 ih je ponuđeno u Zagrebu, a lokacijski najatraktivniji je onaj u Varšavskoj, frekventnoj ulici nadomak glavnog trga. U Dubrovniku, u neposrednoj blizini Gundulićeve poljane i nedaleko Straduna, u zakup se nudi poslovni prostor od 20-ak kvadrata. U centru Rijeke i Varaždina u zakup se nude dva prostrana poslovna prostora, ujedno i najveća na ovom natječaju, od 140 i 150 četvornih metara. U Splitu se u zakup nude četiri susjedna poslovna prostora u uličnoj zgradi na adresi Sinjska 7, pet minuta udaljeni od Splitske rive.

Na natječaju mogu sudjelovati pravne osobe te fizičke osobe koje imaju registrirani obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost. Početni iznosi mjesečnih zakupnina kreću se od oko 1.000 do 11.600 kuna, a ugovor o zakupu sklapa se na rok od 10 godina s onim ponuditeljem koji je ispunio uvjete natječaja i ponudio najviši iznos zakupnine.

Prostori se u zakup daju u "viđenom stanju" a svi ponuditelji koji su zainteresirani za podnošenje ponuda prostore mogu pogledati u razdoblju od 26. srpnja do 1. kolovoza 2019. prema rasporedu objavljenom u Javnom pozivu 3/19 gdje su navedeni i uvjeti natječaja.

Ponude za natječaj dostavljaju se na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb, do 12. kolovoza 2019. do 12 sati.

Komentari (2)
Pogledajte sve


jel jozo u igri?

jašta neg je, da nije kumJoze pola bi lokala u Zg zjapilo prazno

jel jozo u igri?

New Report

Close