Donosimo izbor najboljih radnih mjesta, a u ponudi je i mjesečna bruto plaća od 22.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 04. svibanj 2016. u 10:31
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Privredna banka Zagreb je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja traže više ambicioznih i motiviranih osoba zainteresiranih za radno mjesto Java programera za izradu aplikacija. Mjesto rada je grad Varaždin. Svrha radnog mjesta je izgradnja i održavanje programskih (softverskih) rješenja na tehnički podržanim platformama i u višeslojnom okruženju. Posao obuhvaća podršku održavanju produkcijskih sustava i podršku razvoju i implementaciji SW proizvoda. Ako se želite profesionalno usavršavati i napredovati kroz rad u dinamičnom okruženju i na izazovnim projektima, prijavite se ovdje.

Pet centar je tržišni lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi. Traže Voditelja računovodstva a osoba će biti zadužena za vođenje računovodstva srednje velike tvrtke u djelatnosti maloprodaje,izradu konsolidiranih izvještaja, financijsko planiranje i obračun plaća. Brza prijava.

Tvrtka Kamgrad zapošljava više od 500 zaposlenika svih obrazovnih struka potrebnih za uspješno funkcioniranje tvrtke. Trenutno su u potrazi za Voditeljem radova suhe gradnje (Knauf). Osoba će između ostalog biti zadužena za samostalno vođenje radova na gradilištu po sustavima suhe gradnje, izvođenje i dokumentiranje građenja po dogovoru. Uvjeti su da osoba bude građevinski tehničar ili inženjer građevinarstva te najmanje 5 godina radnog iskustva u vođenju radova po sustavima suhe gradnje. Brza prijava.

Tvrtka Talentor Hrvatska dio je međunarodne Talentor grupe, a specijalizirana je za posredovanje pri zapošljavanju i HR savjetovanje. Naš klijent je Alphacan d.o.o., francuska multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom PVC profila za izradu prozora, vrata, kućnih programa i cjevovodnih sustava. Traže Asistenta u računovodstvu. Radni zadaci su računovodstveni poslovi, vođenje brige o obvezama prema dobavljačima te ispunjavanje PDV obrazaca i dostava izvješća Ministarstvu financija. Brza prijava.

Kompanija Four Seasons Health Care traži kvalificirane medicinske sestre / njegovatelje koji bi se pridružili njihovom timu na lokacijama diljem Sjeverne Irske. Osnovna plaća se kreče od 11,11 do 14,50 funti po satu u bruto iznosu, a plaćaju se i prekovremeni sati. Kompanija se obvezuje osigurati avionsku kartu i organiziran doček na aerodromu a iznos nije potrebno vraćati poslodavcu. Kompaniju nudi mogućnost predujma plaće u iznosu od 1.000 funti. Osiguran je i bonus u iznosu od 300 funti u svrhu pokrivanja troškova prve mjesečne stanarine. Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje.

Kompanija TSP traži fotografa na cruiseru s minimalno jednom godinom iskustva. Od kandidata se očekuje da bude proaktivan, orijentiran prema klijentu i sa stalnom željom za usavršavanje. Detalje potražite ovdje.

Tvrtka LELO je u potrazi za Brand Managerom. Osoba će biti zadužena za analizu pozicioniranja branda na tržištu i određivanja ciljane publike. Osim toga, osoba će biti uključena u pozicioniranje branda, marketing strategije i planove. Opširnije o poslu potražite ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Suradnika za pravne poslove. Kandidat mora biti diplomirani pravnik te analitičan i precizan u radu. Od odgovornosti izdvajamo administriranje brisovnih očitovanja, priprema dokumentacije i administrativni poslovi. U obzir dolaze kandidati prijavljeni na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u minimalnom trajanju od 30 dana. Brza prijava.

FINA gotovinski servisi d.o.o. vodeća je tvrtka u Hrvatskoj specijalizirana za pružanje usluga korporativne sigurnosti. Traže Glavnog kuhara kojem je zadaća organizacija rada kuharskog i pomoćnog osoblja te organizacija cjelokupnog rada u kuhinji, izrada normativa, osmišljavanje menija, odabir i priprema namirnica, priprema toplih i hladnih jela, briga i prezentiranju i posluživanju jela. Brza prijava.

Le Meridien Lav¨hotel lociran u Splitu, traži Front Office Managera. Kandidati moraju imati minimalno 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima te moraju odlično baratati engleskim jezikom. Ako želite raditi u iznimno motivirajućem okruženju s mogućnošću unaprjeđivanja vaših kvaliteta, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close