Domaće i strane tvrtke zapošljavaju: Godišnja plaća i do 680 tisuća kuna

Autor: Poslovni.hr , 04. studeni 2015. u 09:50
Foto: Thinkstock

Kao i svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Dm drogerija traži osobu za radno mjesto Tehnički crtač (m/ž) – Zagreb. Imate li najmanje SSS smjer tehničkog crtača, znanje rada na računalu (MS Office i AutoCAD) te poznajete Adobe Ilustrator CS i ostale grafičke programe, ova pozicija je upravo za vas. Dm uz stalni radni odnos nudi kontinuirano usavršavanje, rad u mladom i dinamičnom timu te godišnja bruto primanja u iznosu od 100.000 kuna. Za sve detalje i gdje poslati životopis, opširnije ovdje.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Partnerskog menadžera (m/ž) jedne kozmetičke kompanije. Kandidat mora biti neovisan i proaktivan te imati odlične organizacijske i menadžerske sposobnosti. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Tvrtka PWC PwC pruža usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja, specifičnog za pojedine industrije kako bi izgradio povjerenje i povećao vrijednost svojim klijentima i njihovim udjelničarima. Ovom prilikom traže Prevoditelja za engleski jezik s naglaskom na poznavanje stručnih pojmova i termina vezanih uz financijske i porezne dokumente. Brza prijava.

EY, globalni lider u reviziji, poreznom savjetovanju, poslovnom savjetovanju i savjetovanju pri poslovnim transakcijama tražije knjigovođu (m/ž). Osoba je zadužena za vođenje poslovnih knjiga kao i za pripremanje poreznih izvještaja. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja te jedan od najvećih hrvatskih proizvođača namještaja traži Pravnika (m/ž). Mjesto rada j grad Bjelovar a osoba je zadužena za zastupanje tvrtke pred sudskim, upravnim i drugim državnim institucijama, poslove vezane uz tužbe i ovrhe te sudjelovanje u rješavanju imovinsko-pravnih predmeta. Brza prijava.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Sistem administratora. Osoba je zadužena za analizu, implementaciju i testiranje infrastrukturnih rješenja kao i održavanje, izmjenu i dokumentiranje postojećih sustava. Tvrtka nudi kontinuirano usavršavanje i klizno radno vrijeme. Svoje prijave šaljite ovdje.

Omial novi d.o.o. sa svojim povezanim poslovnim subjektima („Aluflexpack Grupa“) čini grupu proizvodnih tvrtki sa modernom proizvodnjom i priznatim standardima kvalitete integriranu u austrijsku Montana Tech Components Grupu. Njezina glavna poslovna djelatnost je proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova, traže osobu za radno mjesto Smjenovođa u proizvodnji (m/ž). Osoba je zadužena za organizaciju rada pogona dubokog izvlačenja, te rukovođenje smjenskim radnicima-operaterima te vodi evidenciju proizvoda po vrsti i škartu. Uvjeti su VŠS ili VSS strojarskog fakulteta te najmanje 2 godine radnog iskustva. Brza prijava.

Centrus TIM traži više izvršitelja za radno mjesto instalatera telekomunikacijske opreme(m/ž). Priprema instalacija te spajanje opreme na mrežnu okolinu samo su neki od zadataka. Osim stimulativnih primanja, projekti se rade u Hrvatskoj i inozemstvu. Prijavite se ovdje.

Tvrtka Manpower traži kandidata za radno mjesto glavnog knjigovođe (m/ž). Za ovo radno mjesto potrebna je visoka stručna sprema i iskustvo na sličnim ili istim poslovima. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Crossover traži iskusnog programera za rad na kodiranju različitih tipova algoritama prvenstveno u GPS tehnologiji. Za ovaj posao potrebno je poznavanje različitih programskih jezika i to redom: JVM, Java, Groovy, JS, SQL, Ruby, Chef, Sinatra, Rails, C++. Godišnja plaća je 100 tisuća dolara, a za prijavu na ovo radno mjesto, kliknite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close