Dok drugi slave, oni rade: Poreznici zatvorili dva kafića na glavnom gradskom trgu

Autor: Poslovni.hr , 14. kolovoz 2018. u 09:04
FOTO: GettyImages

Inspektori su u ogromnoj gužvi koja je tijekom koncerta poznatog domaćeg pjevača vladala na središnjem vodnjanskom trgu strpljivo čekali i vrebali na slobodan stol u ugostiteljskom objektu.

Mnoge posjetitelje ovogodišnjeg izdanja tradicionalne Bumbarske fešte u Vodnjanu iznenadilo je kad su već oko ponoći naišli na zatvorena vrata pojedinih ugostiteljskih objekata koji se nalaze u samom centru grada, a koji u sličnim prilikama rade do dugo u noć. Iz Grada Vodnjana su naveli da su ugostiteljima na vrijeme izdali neophodnu dozvolu koja im je omogućavala da lokalne drže otvorene i goste uslužuju sve do tri sata iza ponoći.

Nedoumice su razriješili očevici koji su uočili da se radilo o akciji poreznih inspektora. Prema riječima jednog od njih, inspektori su u ogromnoj gužvi koja je tijekom koncerta poznatog domaćeg izvođača vladala na središnjem vodnjanskom trgu strpljivo čekali i vrebali na slobodan stol u ugostiteljskom objektu, a zatim su sjeli i naručili piće. S obzirom na veliki broj ljudi i gužvu, konobari su doneseno piće odmah i naplatili, a ako uz to ne bi dobili odgovarajući račun, inspektori su kretali u akciju. Malo nakon njihova ulaska i legitimiranja, kaže očevidac, lokali su zatvarani, piše Glas Istre. 

Komentirajte prvi

New Report

Close