Dodijeljena priznanja za društveno odgovorno poslovanje

Autor: Marta Duić , 02. prosinac 2016. u 10:53
Foto: Marko Prpić PIXSELL

U Hotelu Esplanade održana je osma konferencija Indeks DOP-a

Na osmoj konferenciji Indeks DOP-a održanoj u Esplanadi dodijeljene su nagrade za društveno odgovorno poslovanje. Kategorija Najveći napredak pripala je tvrtki AD Plastik. Posebnu nagradu za ljudska prava koja se ove godine po prvi puta dodjeljuje dobila je Podravka.

˝Podravka je kompanija sa srcem i za nas to nisu samo prazne riječi. Ovu našu nagrađenu inicijativu su pokrenuli naši mladi zaposlenici, naši milenijalci i na to smo posebno ponosni˝, poručili su iz Podravke prilikom preuzimanje nagrade.

Kategorijom Društveno odgovorni odnosi sa zajednicom zavladao je Hrvatski Telekom, a za Odgovorne politike i prakse u radnoj okolini nagradu je dobila tvrtka Cemex.  U kategoriji Odgovorne politike i prakse upravljanja okolišem briljirala je tvrtka Regeneracija.

U kategoriji Javna poduzeća nagradu je dobilo poduzeće Plovput, dok je u kategoriji Mala poduzeća nagradu odnijela tvrtka Dvokut ecro kojoj je ovo treća nagrada. U kategoriji srednjih nagrađena je Vivera, a u kategoriji velikih tvrtka Ericsson Nikola Tesla koja je nagradu do sada dobila čak šest puta. 

Komentirajte prvi

New Report

Close