Dobra vijest za umirovljenike, ZET karte za 2012. vrijede do 31.1. 2013.

Autor: Agencija VLM , 28. prosinac 2012. u 10:13
Borna Filić/PIXSELL

ZET će korisnicima koji će to pravo ostvarivati prema novom popisu krajem siječnja puniti kartice besplatnim godišnjim kuponom koji će vrijediti od 1. veljače do kraja 2013.

Svi umirovljenici koji imaju pravo na besplatan prijevoz ZET-om svojim kartama izdanima za 2012. godinu moći će se voziti do 31. siječnja nove godine.

Pravo na besplatan prijevoz ZET-om imaju umirovljenici čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3200 kuna i imaju prebivalište na području grada Zagreba.

Besplatan prijevoz uz pretplatnu kartu osigurava se i radno nesposobnim osobama, korisnicima stalne pomoći te osobama čiji prihod jednak ili manji 3200 kuna, a stariji su od 65 godina.

Prema postojećoj evidenciji gradskog ureda u studenome je bilo oko 88.000 korisnika koji su ostvarili to pravo, a Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom obvezan je jednom godišnje preispitati postojanje uvjeta za daljnje korištenje prava (revizija).

ZET će korisnicima koji će to pravo ostvarivati prema novom popisu krajem siječnja puniti kartice besplatnim godišnjim kuponom koji će vrijediti od 1. veljače do kraja 2013. godine. 

Komentirajte prvi

New Report

Close