Dobitnik Eurojackpota: Nakon početnog šoka i uzbuđenja, bilo je vrlo teško spavati!

Autor: Poslovni.hr , 11. veljača 2014. u 13:40
Thinkstock

Potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je i novostečeni milijunaš rekordne Supersedmice te ukratko ispričao o svojim igračkim navikama.

Samo 10 dana nakon što je veliki Eurojackpot pronašao vlasnicu u Hrvatskoj, 22. siječnja osvojen je još jedan Jackpot, a do sad najveću Supersedmicu od 79,7 milijuna kuna osvojio je zagrebački igrač koji je, također, svoj listić odigrao na internetu, stoji u priopćenju Hrvatske lutrije u kojem se navode izjave dobitnika.

Potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je i novostečeni milijunaš rekordne Supersedmice te ukratko ispričao o svojim igračkim navikama. „Uglavnom igram Loto 7/39 i Loto 6/45, a odnedavno najčešće uplaćujem na internetu. No, ponekad odem i do prodajnog mjesta. Nemam svoje brojeve i biram ih slučajnim odabirom; jedino što je slovo uvijek isto. To ne mijenjam pa ću i dalje tako nastaviti“.

Kada stigne prati izvlačenja, a kako je saznao za osvojeni dobitak kratko i kroz smijeh je rekao: „Odmah nakon izvlačenja; odlučio sam provjeriti uplaćenu kombinaciju…i vidio da je dobitna. Nakon početnog šoka i iznenađenja, bilo je vrlo teško spavati, a uz oduševljenje i dalje je prisutna zdrava doza nevjerice. No, svakodnevni posao i obaveze brzo čovjeka vrate u rutinu“ – zaključuje sretni igrač.

Kako stoji u priopćenju Hrvatske lutrije, za osvojeni dobitak znaju samo najbliži s kojima će organizirati malu i tihu proslavu, a na pitanje je li vjerovao u mogućnost osvajanja nadodaje: „Naravno da sam vjerovao, koliko god ovakvi iznosi zvuče nevjerojatno. Jer da nisam vjerovao ne bih igrao više od 20 godina“.

Mnoge zanima što sada i kako dalje, a Zagrepčanin kaže: „Ne planiram velike životne promjene odjednom pa se nadam da će se i moja okolina sa mnom lagano naviknuti na novonastalu situaciju. Vjerujem da ću s dobitkom učiniti ono što bi i većina igrača – pokriti otvorene financijske obaveze, pobrinuti se za najbliže, pokušati mudro investirati i pronaći način kako vratiti dio onima kojima je najpotrebnije“.

Na samom kraju dodao je: „Koliko god izgledalo nevjerojatno, ovo je najbolji dokaz da svatko može postati dobitnikom. Iako je stvar sreće, bitna je i upornost. I sam igram dugi niz godina, uz male, ali redovite uplate. Preporučio bih slično i svim ostalim igračima, uz želju da igraju za zabavu i u skladu sa svojim mogućnostima. I naravno….svim budućim dobitnicima želim što manji šok pri dobitku, što dužu sreću nakon dobitka i da nikada, baš nikada, ne zaborave one koji su u životu imali manje sreće od njih“. Bolji kraj nismo mogli niti poželjeti, a sretnom igraču zahvaljujemo što je usprkos nevjerici i šoku podijelio s nama ovakve trenutke.

Komentari (1)
Pogledajte sve

[emo_palacg]

New Report

Close