Do 5. prosinca rok za upis treće generacije kandidata za ‘Poslovno upravljanje u agrobiznisu’

Autor: Poslovni dnevnik , 20. studeni 2014. u 17:05

Studij je namijenjen visoko obrazovanim osobama koje žele razviti i unaprijediti svoja znanja iz menadžmenta, marketinga i financija s posebnim naglaskom na agrobiznis.

Na Agronomskom fakultetu u Zagrebu do 5. prosinca otvoren je rok za upis treće generacije kandidata zainteresiranih za poslijediplomski specijalistički studij – Poslovno upravljanje u agrobiznisu – MBA (Executive MBA Program in Agribusiness and Commerce), najavljuje voditelj Studija  doc.dr.sc. Mario Njavro.  

Studij je namijenjen visoko obrazovanim osobama koje žele razviti i unaprijediti svoja znanja iz menadžmenta, marketinga i financija s posebnim naglaskom na agrobiznis. Studij pruža i stjecanje znanja u području zakona o hrani u Europskoj uniji, sigurnosti hrane i standarda kvalitete. 

Na studiju koji traje 2 godine (4 semestra) nastava se održava na engleskom i hrvatskom jeziku, a uz Agronomski fakultet u provedbi nastave sudjeluju Wageningen University (Nizozemska), University of Debrecen (Mađarska), Budapest Business School (Mađarska) i Scottish Rural College (Ujedinjeno Kraljevstvo). Osim dopusnice Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Studij ima i međunarodni certifikat AgriMBA mreže. 

Agronomski fakultet ovaj je projekt pokrenuo u jesen 2012. godine i time zapravo otvorio mogućnost dodatnog specijalističkog obrazovanja nove generacije agroekonomskih stručnjaka. Zaposlenici iz poljoprivrednih kompanija, zadruga, državnih ustanova i lokalnih samouprava te izvozno-uvozno orijentiranih tvrtki u najvećem su broju polaznici ovog MBA studija.  Svi detalji o aktivnostima dostupni su na: http://mba.agr.hr.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close