Dizajn i kamera fascinirali hrvatske korisnike

Autor: Marta Duić , 12. srpanj 2018. u 21:59
Hrvatima se dopadaju značajke pametnih telefona marke Huawei / HUAWEI

Odličnom i vrlo dobrom je 92 posto korisnika ocijenilo i stražnju kameru Huawei pametnih telefona, dok je 87,2 posto izrazilo zadovoljstvo omjerom cijene i kvalitete uređaja.

Vodeći se idejom da je korisničko iskustvo ključan element u kontinuiranom razvoju i poboljšanju svih proizvoda, tvrtka Huawei Technologies je provela online istraživanje među hrvatskim korisnicima Huawei pametnih telefona kako bi doznala njihova mišljenja i ocjenu zadovoljstva.

Tijekom mjeseca svibnja i lipnja tvrtka Huawei se putem online ankete obratila svojim korisnicima kako bi ispitala njihovo zadovoljstvo s Huawei pametnim telefonima u dizajnu uređaja, kvaliteti stražnje i prednje kamere, izdržljivosti baterije i brzini njenog punjenja te omjeru cijene i kvalitete. Od svih segmenata u anketi, ispitanici su najboljom ocjenom u najvećoj mjeri ocijenili dizajn Huawei uređaja, pri čemu ih je 93,2 posto dalo vrlo dobru i odličnu ocjenu.

Odličnom i vrlo dobrom je 92 posto korisnika ocijenilo i stražnju kameru Huawei pametnih telefona, dok je 87,2 posto izrazilo zadovoljstvo omjerom cijene i kvalitete uređaja. Vrlo su dobro ocijenjene brzina punjenja baterije i njena izdržljivost. Podjednak broj korisnika ocijenio je vrlo dobrom do odličnom prednju kameru pametnih telefona (78,7 posto), dok je na jednak način brzinu punjenja baterije ocijenilo 83 posto korisnika. U istraživanju je sudjelovalo ukupno 946 korisnika Huawei uređaja.

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja svijeta, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. md

Komentirajte prvi

New Report

Close