Direktoru državne tvrtke platili 160.000 kuna kako bi naučio engleski

Autor: Poslovni.hr , 11. prosinac 2012. u 09:16
Ilustracija (SXC)

Luburić je na individualno učenje engleskog jezika krenuo početkom 2008. godine, dok je predsjednik Uprave bio Mladen Malić.

Bivši član Uprave Odašiljača i veza, tvrtke u vlasništvu države, Zdenko Luburić, u protekle četiri godine na učenje engleskog jezika potrošio 160.996 kuna, a sav trošak podmirila je ta državna tvrtka, piše Jutarnji list.

Luburić je na  individualno učenje engleskog jezika krenuo početkom 2008. godine, dok je predsjednik Uprave bio Mladen Malić, a nastavu je pohađao u školi stranih jezika Lingua grupa, gdje je jedan sat Luburićeva učenja poslovnog engleskog jezika OiV stajao 256 kuna. Kako Jutarnji navodi, godišnje je imao oko 140 sati individualne nastave, a troškovi svladavanja engleskog jezika iznosili su oko 36.000 kuna.  'Ni u prijašnjem mandatu kao član Uprave nisam imao ovlasti komuniciranja s medijima, a kamoli danas kao djelatnik OiV-a', odgovorio je Luburić na upit Jutarnjeg o cijelom slučaju. 

Nevenka Artić Banovec iz Službe za informiranje potvrdila je kako je točno da je OiV platio 160.996 kuna za Luburićevo učenje poslovnog engleskog jezika te da je na to imao pravo zahvaljujući svom menadžerskom ugovoru.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Imao je na to pravo sukladno menadzerskom Ugovoru.
Pravo pitanje je tko ga je zaposlio i potpisao taj menadzerski ugovor.
Pa u drzavnim tvrtkama menadzerski ugovori i sluze za legalno pranje novca.

glavno da zna obrisati nos rukom, te onda ispod pazuha.a novce malo instruktoru, više sebi.

kako je završio fakultet bez znanja stranog jezika? možda je učio ruski ili je završio neki dopisni ko kosorica? sjećate se kad je onomad prepadala mađarske turiste sa after yesterday.

Za te pare su mu mogli kupit novi mozak.

New Report

Close