Dijete vam samostalno kreće u život? Trebat će mu ovakva financijska sigurnost

Autor: Sponzorirani članak , 16. veljača 2014. u 12:35
Thinkstock

Allianz dječje osiguranje Tigar Teo omogućuje financijsku sigurnost djeteta u trenutku kada samostalno kreće u život.

Briga za naše najdraže najljepši je osjećaj, ali i najodgovorniji zadatak u životu. Što nam život donosi nitko ne može predvidjeti, ali možemo učiniti neke stvari koje će nam omogućiti mirniji san.

Jedna od njih je osigurati financijsku sigurnost naše obitelji ugovaranjem police životnog osiguranja AllianZ Život te dječjeg osiguranja Tigar Teo za potporu odrastanju naših mališana. Allianz klijente koji do 15. travnja 2014. ugovore mješovito osiguranje života AllianZ Život ili dječje osiguranje Tigar Teo nagrađuje s besplatnim dopunskim pokrićima u trajanju od godinu dana.

Allianz dječje osiguranje Tigar Teo omogućuje financijsku sigurnost djeteta u trenutku kada samostalno kreće u život. Ovaj oblik osiguranja predstavlja vrstu štednje za dijete. Za razliku od klasične štednje koja se isključivo veže na uplaćeni iznos, Allianz dječje osiguranje omogućuje dodatnu zaštitu ugovaranjem dopunskog riziko pokrića koje daje garanciju isplate ciljanog iznosa čak i ako se osobi koja je ugovorila policu za vrijeme trajanja osiguranja dogodi ono najgore, bez obzira na to koliko je do tada uplaćeno premije. Dodatno, mogu se ugovoriti pokrića koja osiguravaju financijsku pomoć u slučajevima manjih ili većih nezgoda i bolesti koje djeca proživljavaju tijekom odrastanja.

Jedna od osnovnih prednosti ovog osiguranja je fleksibilnost, tj. široka mogućnost izmjena police i prilagođavanja potrebama klijenata. Jedan od takvih primjera je mogućnost prijevremene isplate (povoljnog otkupa) prilikom sretnih događaja u životu djeteta-osiguranika, kao što su upis na fakultet, sklapanje braka ili rođenje djeteta. Allianz svako ugovaranje police nagrađuje dječjim darom iznenađenja, a brine i o školskom uspjehu mališana, pa tako školarce koji završe sve razrede srednje škole s odličnim uspjehom nagrađuje s isplatom jednokratne naknade u iznosu od 5 posto od ugovorene svote.

New Report

Close