Deloitte ponovno pokreće natječaj za izbor financijskog direktora godine

Autor: Poslovni.hr , 20. prosinac 2016. u 12:09
FOTO: Steve White/Press Association/PIXSELL

Deloitte poziva sve zainteresirane financijske direktore da se priključe drugom izboru za financijskog direktora godine.

Deloitte ponovno pokreće natječaj za izbor financijskog direktora godine te poziva sve zainteresirane kandidate da se odazovu. Glavni pokrovitelj ovogodišnjeg izbora je tvrtka SAP d.o.o. Prijave na natječaj mogu se dostaviti do 10. veljače 2017. godine i ne iziskuju nikakve troškove za kandidate. Osim osobnih podataka osoba koje uđu u natječaj (ime i prezime, naziv trgovačkog društva, životopis), prijave moraju sadržavati i popunjen upitnik na temelju kojeg će stručna komisija donijeti ocjenu.

Ocjena će se sastojati od kvalitativnog i kvantitativnog dijela, a svaki dio nosi maksimalno 50 bodova. Kvalitativni dio ocjene donijet će se na temelju popunjenog upitnika, a kvantitativni dio će komisija izračunati na osnovu posljednjih javno dostupnih financijskih izvještaja tvrtke čiji je CFO zaposlenik i to:

1.         EBITDA marža

2.         Koeficijent obrtaja ukupne imovine

3.         Odnos duga i kapitala

4.         Koeficijent tekuće likvidnosti

Neovisni i stručni peteročlani žiri koji će izabrati najboljeg hrvatskog financijskog direktora čine:

  • Bernard Jakelić, Hrvatska udruga poslodavaca
  • Sonja Popović, direktorica, SAP d.o.o.
  • Boris Tušek, Ekonomski fakultet u Zagrebu
  • Ante Samodol, ekonomist specijaliziran za financije
  • Bojan Molnar, Deloitte

Pobjednika natječaja očekuju vrijedne nagrade: trodnevni put u Bruxelles na Deloitteovu Next generation CFO akademiju, poslovno savjetovanje Deloittea u trajanju od 20 sati te priznanje u obliku statue.

Proglašenje pobjednika održat će se 22. veljače 2017. godine u hotelu Esplanade Zagreb na 3. konferenciji CFO 2017.: Financije u digitalnom svijetu.

Svi zainteresirani financijski direktori više informacija o samom natječaju te mogućnostima prijave mogu saznati na web stranici Deloittea ili se direktno javiti putem elektroničke pošte: mtonzetic@deloittece.com; partnerica u reviziji i voditeljica CFO inicijative, Deloitte Hrvatska.

Komentirajte prvi

New Report

Close