Delegacija Coca-Cole posjetila Victus Lumini

Autor: Poslovni.hr , 03. rujan 2015. u 14:12
Delegacija Coca Cole

Prodajni tim Coca-Cole HBC Hrvatska pohvalio izgled i organiziranost hipermarketa Victus, sve važnijega partnera u regiji

Prodajni tim tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska predvođen rukovoditeljem Službe za operativnu prodaju za Hrvatsku Mariom Šušnjarom posjetio je protekloga tjedna hipermarket Victus Lumini kako bi još bolje upoznao jednog od najvažnijih poslovnih partnera u  regiji. Mario Šušnjara tom je prigodom pohvalio vrhunsku estetiku hipermarketa Victus Lumini te posebno  istaknuo koloristiku prodajnoga mjesta, ali i odličnu organiziranost. Boje i svjetlo izdvajaju taj hipermarket od konkurencije u regiji, bio je  jednoglasni zaključak prodajnih stručnjaka Coca-Cole HBC Hrvatska, među kojima su uz Maria Šušnjaru bili i Stijepan Petrović, područni rukovoditelj prodaje za Istočnu Hrvatsku, Zdravko Brčina, rukovoditelj prodaje i Marko Peštaj, prodajni predstavnik Coca-Cole HBC Hrvatska.

Victus Lumini jedino je prodajno mjesto koje je prodajni tim Coca-Cole obišao tijekom posjeta Varaždinu i Špancirfestu te time  još jednom iskazao zadovoljstvo suradnjom.

Posjet Coca-Colinih predstavnika komentirao je i Drago Munjiza, prokurist hipermarketa Victus Lumin.  „Suradnja s Coca-Colom, jednom od najjačih svjetskih robnih marki, uvijek je prilika da povećamo zadovoljstvo kupaca Victusa i posjetitelja centra Lumini. Pohvale i prilika koju smo dobili dobro je iskorištena na zadovoljstvo svih – kupaca, Coca-Cole i Victus Luminija, a siguran sam da nam je ovo bila samo jedna od mnogih zajedničkih promocija”, poručio je Munjiza. 

Komentirajte prvi

New Report

Close