Davor Štern kandidat na listi Milana Bandića

Autor: Poslovni.hr , 28. travanj 2013. u 10:48
Davor Štern (Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Davor Šternulazi opet u političku borbu, sudjeluje na svibanjskim lokalnim izborima i ulazi u tim aktualnog gradonačelnika Milana Bandića.

Bivši naftaš u Ini i Rusiji, bivši ministar gospodarstva, poduzetnik, poslovni savjetnik strancima, počasni konzul Filipina u RH, glazbenik, govornik pet jezika (i hebrejskog), suvlasnik prvog bolničkog hotela u nas (na Rebru) Davor Štern – ulazi opet u političku borbu, sudjeluje na svibanjskim lokalnim izborima i ulazi u tim aktualnog gradonačelnika Milana Bandića, piše Večernji list.

Bit će visoko plasiran na Bandićevoj listi i kandidat je za – predsjednika Skupštine. "Dogovorili smo se da ulazim među prvih pet na listi i, ako se stvore uvjeti, vodit ću zagrebačku Gradsku skupštinu", potvrđuje Štern za Večernji list.

List podsjeća kako je postojala ideja da ga HDZ "gurne" za kandidata za predsjednika Zagrebačkog holdinga, 'no tu je Štern bio realan'. "Bilo bi to možda dobro za Holding, ali ne za mene. Tu se, pak, radi 24 sata", kazao je. Štern je, naime, prošao dvije teške operacije prije nekoliko godina i nije mu preporučljiv angažman "za mladića". "Nisam nikad bio bahat, no rođen sam u Zagrebu, gradu koji volim i koji po mom mišljenju zaslužuje najbolje ljude", kaže Štern za list.

Komentirajte prvi

New Report

Close