Davor Bernardić novi je predsjednik SDP-a

Autor: Poslovni.hr/Hina , 26. studeni 2016. u 21:47
Foto: Igor Soban/PIXSELL

“Predsjednik je Davor Bernardić i svi u stranci mu dugujemo potporu”, istaknuo je Milanović.

Članovi SDP-a u subotu su u drugom krugu unutarstranačkih izbora izabrali Davora Bernardića za novog predsjednika stranke koji će SDP voditi iduće četiri godine.  

Bernardić je osvojio 64,54 posto glasova i uvjerljivo pobijedio protukandidata u drugom krugu Ranka Ostojića.

Privremeni neslužbeni rezultati izbora objavljeni su u subotu navečer u središnjici stranke gdje su članovi pljeskom i skandiranjem "Bero, Bero" dočekali nasljednika Zorana Milanovića koji je SDP vodio prethodnih devet godina.

Bernardić je došao na objavu rezultata u društvu protukandidata Ranka Ostojića i dosadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića koji je pozvao članove da pomognu Bernardiću.

"Predsjednik je Davor Bernardić i svi u stranci mu dugujemo potporu", istaknuo je Milanović.  

Predsjednik Središnje izborne komisije (SIK) SDP-a Vedrana Lendić rekao je da je su prvi neslužbeni rezultati  dobiveni na temelju 91 posto obrađenih biračkih mjesta. 

Službeni rezultati bit će objavljeni u ponedjeljak u 14 sati.

Komentari (8)
Pogledajte sve

nova predsjednica sdpa

Aleksandra Kolarić vratila se u SDP [/url]

On je mlad ali je već zasigurno cijelo desetljeće na čelu Partije u Zagrebu i u to desetljeće se nitko ne može sjetiti nijednog njegovog govora,izjave niti ijedne značajne stvari ili poteza koji je napravio. Sve same floskule!?

Ma o cemu ti to….ma nabijem ja kedne i druge na onu stvar…a pogotovo ljevicare koji desetljecima zive na racun malih ljudi uhljebljavajuci sebe i svoje porodice.
Ovaj Bernardic je meni smjesan lik jer mjenja pricu ne kako vjetar okrene nego je spreman kroz 15 min govoriti sasvim suprotno.
Ja bi njemu dao dudu i napravio cokolino.
Da ga se pusti da prova prezivit sam od svoje pameti i ruku na ulici pi riknilo vas 90%….

Javile su se dežurne b….le koje pljuju po svemu ljevičarskom, nadam se da ćete skoro kopati po kontejnerima uz vaši dragi hdz i ndh.

New Report

Close