Danas u saboru na dnevnom redu izvješće o radu Programskog vijeća HRT-a

Autor: Poslovni.hr/Hina , 03. veljača 2014. u 08:24
Slavko Midzor/PIXSELL

Na predloženom dnevnom redu je izvješće o radu Programskog vijeća HRT-a i provedbi programskih načela i obveza HRT-a utvrđenih Zakonom o HRT-u i ugovorom iz članka 13. Zakona o HRT-u.

Sjednica Odbora za informiranje, informatizaciju i medije Hrvatskog sabora. Na predloženom dnevnom redu je izvješće o radu Programskog vijeća HRT-a i provedbi programskih načela i obveza HRT-a utvrđenih Zakonom o HRT-u i ugovorom iz članka 13. Zakona o HRT-u, izvješće o radu Nadzornog odbora HRT-a i provedbi nadzora zakonitosti rada i financijskog poslovanja HRT-a za razdoblje od 21. veljače 2011. do 8. svibnja 2012.

Također, izvješće o poslovanju HRT-a za 2012. godinu, godišnje izvješće Programskog vijeća HRT-a za razdoblje od 19. studenoga 2012. do 31. prosinca 2013., izvješće o radu Nadzornog odbora i provedbi nadzora zakonitosti rada i financijskog poslovanja HRT-a u 2012. godini; utvrđivanje prijedloga odluke o imenovanju člana Nadzornog odbora HRT-a; prijedlog zakona o izmjeni zakona o elektroničkom potpisu, s konačnim prijedlogom zakona (hitni postupak, prvi i drugo čitanje) te prijedlog zakona o izmjeni zakona o elektroničkoj trgovini, s konačnim prijedlogom zakona

Komentirajte prvi

New Report

Close